Καμμένος: Έχουμε failure story και όχι success story

Καμμένος: Έχουμε failure story και όχι success story
Λάβρος κατά της κυβέρνησης ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.
Νέα πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μιλώντας στη Βουλή για το μεσοπρόθεσμο.
«Έχουμε failure story και όχι success story», τόνισε ο κ. Πάνος Καμμένος.

«Ο Α. Σαμαράς εξαγγέλλει κάθε χρόνο μία Ελλάδα που δεν υπάρχει. Ακούσαμε ότι απογειώνεται. Η πτήση δεν έγινε ποτέ. Ότι βλέπουμε φως στο βάθος του τούνελ. Σκοτάδι απόλυτο», ανέφερε, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ «έφτασε στο σημείο να κάνει μονταζιέρα και στον πρόεδρο Ομπάμα» για το προεκλογικό της σποτ.

Λάβρος από το βήμα του Κοινοβουλίου, ο κ. Καμμένος τόνισε πως την ίδια στιγμή που έρχονται σκληρά δημοσιονομικά μέτρα, η κυβέρνηση δίνει αμνηστία σε οποιονδήποτε μπορεί να ελεγχθεί σε σκάνδαλα που διαπράττονται. «Αμνηστεύσατε δημάρχους, τα σκάνδαλα του 2004, τα εξοπλιστικά, τα ναυπηγεία, για να μην έχει εμπλοκή ο Ευ. Βενιζέλος, την SIEMENS, την διοίκηση του ΟΑΕΕ, αυτούς που έδωσαν τα δάνεια στα κόμματα».
Υποστήριξε ακόμη ότι «το μεγάλο παιχνίδι γίνεται με τις τράπεζες», καθώς «για τον άνεργο που βρέθηκε χωρίς κεραμίδι το κράτος είναι σκληρό για τις οφειλές του, αλλά στους τραπεζίτες χαρίζει φόρους» και ότι «οι μικροομολογιούχοι καταστράφηκαν, την ίδια στιγμή που κερδίζουν όλοι οι μεγάλοι κερδοσκόποι».

«Αυτό το σχέδιο ξεκίνησε η κυβέρνηση Παπανδρέου, συνέχισε η κυβέρνησης Παπαδήμου και σφραγίζει η κυβέρνηση Σαμαρά», είπε ο Π. Καμμένος και συνέχισε απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ, «σταματήστε την κατρακύλα. Σταματήστε να νομοθετείτε εις βάρος της χώρας και ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε στάση πληρωμών των τοκοχρεολυσίων απέναντι στο δάνειο που ποτέ δεν πήραμε».

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας, αναφέροντας ενδεικτικά το δημοσίευμα της «Ναυτεμπορικής» που αναφέρει ότι τα έσοδα από την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου που βρίσκεται μόνο στην υφαλοκρηπίδα φτάνουν τα 18 δις. Έτσι πρότεινε να ανακηρυχθεί η ΑΟΖ.

Ακόμη ο Π. Καμμένος πρότεινε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, αφορολόγητο πετρέλαιο για 2 χρόνια στους αγρότες, άνοιγμα των αγορών, πηγαίνετε στη Ρωσία που έχει ανοίξει ουσιαστικά τα σύνορα με την Ελλάδα, μείωση φορολογίας σε επιχειρήσεις και μισθωτούς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...