Καμμένος: Όσοι με τη βία κλείνουν εκκλησίες κάνουν το θρησκευτικό συναίσθημα να ανάβει περισσότερο

«Σήμερα είναι η ημέρα της ενότητας του ελληνικού λαού, είναι η ημέρα της ελπίδας», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από την Τήνο.

«Εδώ στην Τήνο, το 1823 βρέθηκε η εικόνα της Παναγιάς μας και η Παναγία σφράγισε την προστασία του ελληνικού Έθνους που μετά την Επανάσταση του 1821 ιδρύθηκε, εδώ ξεκινούν και επιβεβαιώνονται οι άρρηκτοι δεσμοί του ελληνισμού και της ορθοδοξίας, δεσμοί που κανείς δεν μπορεί να τους διαρρήξει γιατί ο ελληνικός λαός είναι ένας λαός ορθόδοξος», σημείωσε ο Πάνος Καμμένος.

«Σήμερα από εδώ μέσα στο “πάσχα του καλοκαιριού”, από την πατρίδα της Παναγίας της Ευαγγελίστριας, να στείλουμε ένα μήνυμα για εκείνη την Παναγία της Σουμελά που δεν άφησαν να λειτουργήσει. Όσο και αν απαγορεύουν τις λειτουργίες, είτε με την βία είτε με διάφορες δικαιολογίες, δεν θα μπορέσει κανείς να πάψει μέσα στην ψυχή των χριστιανών την προσευχή και την λειτουργία», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Όσοι με τη βία κλείνουν εκκλησίες πρέπει να ξέρουν ότι κάνουν το θρησκευτικό συναίσθημα να ανάβει περισσότερο», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Όλοι μαζί από εδώ μπορούμε να δώσουμε ένα μήνυμα, το μήνυμα της ενότητας του ελληνικού λαού, της στήριξης του ελληνικού λαού και στην εκκλησία αλλά και στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας», κατέληξε ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την άφιξή του ο Πάνος Καμμένος στο νησί, αποδοκιμάστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στο λιμάνι.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...