Καμμένος: Βορειότερα από τη Βενεζουέλα υπάρχει μία άλλη χώρα που λέγεται Παναμάς

Καμμένος: Βορειότερα από τη Βενεζουέλα υπάρχει μία άλλη χώρα που λέγεται Παναμάς

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 22/05/2016 – 20:44

Καμμένος: Βορειότερα από τη Βενεζουέλα υπάρχει μία άλλη χώρα που λέγεται Παναμάς

Τους κωδικούς από τους οποίους θα πληρωθούν την μισθολογική ωρίμανση οι ένστολοι του υπουργείου Άμυνας ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Τα 27,3 εκατομμύρια ευρώ του 2017 και τα 27,3 εκατομμύρια ευρώ του 2018 θα εξασφαλιστούν από τον κωδικό «6900» του υπουργείου Άμυνας που αφορά εξοπλιστικά προγράμματα που δεν συνεχίζονται για διάφορους λόγους, από εκποιήσεις άχρηστων υλικών και από τις αποζημιώσεις που δίνουν εταιρείες που εμπλέκονται στα εξοπλιστικά προγράμματα, ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος επισημαίνοντας ότι η αρχική τροπολογία «διέλυε σώματα που στηρίζουν το κράτος».

«Όμως σ’ αυτό το Κοινοβούλιο λειτουργεί η δημοκρατία και μετά από σκληρή διαβούλευση και παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού και των αρμοδίων υπουργών προστέθηκε η νέα διατύπωση», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

«Στο μάθημα “Πρωτογενές Πλεόνασμα”, κύριε Μητσοτάκη, οφείλω να σας αναγνωρίζω ότι αφήσατε μετεξεταστέο τον κύριο Σαμαρά», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή την θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για πλεόνασμα 2%, η οποία, όπως είπε, «είναι η αντίθετη θέση από εκείνη του Σαμαρά που είχε δεσμευθεί για 4,5%».

«Θέλω να θυμίσω στην αντιπολίτευση ότι λίγο βορειότερα από τη Βενεζουέλα υπάρχει μία άλλη χώρα που λέγεται Παναμάς», είπε ο Πάνος Καμμένος λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη «δεν έχει κανένα λόγο να καλύπτει» τον Στ. Παπασταύρου και τον Σάφα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «λόγω του Ε. Βενιζέλου».

«Η κυβέρνηση την πρώτη αποκρατικοποίηση που πρέπει να κάνει είναι η αποκρατικοποίηση από το παρακράτος» που ήταν στο ΚΕΦΟΜΕΠ, το ΚΕΕΛΠΝΟ, την ΕΥΔΑΠ και μοίραζε διαφημίσεις, ανέφερε ο Π. Καμμένος, τονίζοντας ότι «δεν ακούσαμε τι λένε τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το χρέος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι το χρέος δεν είναι το μείζον, αλλά είναι οι μεταρρυθμίσεις, και ότι η αξιολόγηση δεν είναι το μείζον. Η ΝΔ δεν κατάφερε να κλείσει την αξιολόγηση, παρά το ότι το προσπάθησε. Και σήμερα η κυβέρνηση πέτυχε όλοι να αποδέχονται ότι το θέμα του χρέους είναι στην ατζέντα. Και αυτό είναι επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρέπει να το πούμε».

«Αν κανείς δεν γνώριζε τι θα γινόταν για την τύχη της χώρας και την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια θα πίστευε ότι υπάρχει περιθώριο για πολιτικό κουτσομπολιό. Δυστυχώς η αντιπολίτευση αντί να στηρίξει την εθνική προσπάθεια για μία απόφαση που θα αφορά το κλείσιμο της αξιολόγησης και την δέσμευση για το χρέος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, όπως και άλλοι αρχηγοί, ασχολήθηκε με τις σεξουαλικές περιπέτειες ενός πρέσβη και χαρακτήρισε θρησκόληπτους τους πιστούς που πήγαν να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας Σουμελά», επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε διάλογο με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη για το θέμα του ονόματος των Σκοπίων.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, τους ζήτησε να μην συνεχίσουν θυμίζοντας ότι «κάποτε ήσασταν στο ίδιο κόμμα». Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι η εθνική θέση για το όνομα της ΠΓΔΜ είναι εκείνη της συνόδου κορυφής του 1993 υπό τον πρόεδρο Καραμανλή και η Ντόρα Μπακογιάννη ότι η θέση άλλαξε επί κυβέρνησης Καραμανλή για ένα όνομα για κάθε χρήση.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...