Καμμένος: Δε θα παίξουμε πολιτικά παιχνίδια για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Καμμένος: Δε θα παίξουμε πολιτικά παιχνίδια για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Απάντηση του προέδρου των ΑΝΕΛ στον Παπαδημούλη για το αν θα συμπράξει με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τη διαμόρφωση της ελάχιστης πλειοψηφίας 180 εδρών που απαιτεί η προεδρική εκλογή
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να “παίξουν παιχνίδια” στον ελληνικό λαό για να διατηρήσουν εμμέσως την κυβέρνηση», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Με αυτόν τον τρόπο απάντησε εμμέσως στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος το Σάββατο απευθυνόμενος τόσο στον ίδιο όσο και στον Φώτη Κουβέλη τους ζήτησε να πάρουν θέση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, και να αποσαφηνίσουν αν σκοπεύουν να συμπράξουν με Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για τη διαμόρφωση της ελάχιστης πλειοψηφίας 180 εδρών που απαιτεί η προεδρική εκλογή.

Ο κ. Καμμένος παρέπεμψε στη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο που μας παρέχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες, για να πάμε σε εκλογές και να δώσουμε ένα τέλος στο δράμα που ζουν οι Έλληνες».

Απευθυνόμενος δε στους βουλευτές που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από τους ΑΝΕΛ, αφήνοντας την Κ.Ο. του κόμματος με μόλις 14 μέλη, ο κ. Καμμένος τόνισε πως οι εν λόγω βουλευτές εξελέγησαν με την ψήφο των ΑΝΕΛ, και δεν έχουν δικαίωμα να πάρουν αποφάσεις αντίθετες με την λαϊκή εντολή που έλαβαν, δηλαδή να ρίξουν την κυβέρνηση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...