Καμμένος: Η ελληνική Μακεδονία υπήρξε πάντα στόχος της σλαβικής επιβουλής

Καμμένος: Η ελληνική Μακεδονία υπήρξε πάντα στόχος της σλαβικής επιβουλής

«Είναι ξεκάθαρο ότι η Μακεδονία είναι μία και μοναδική», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι «η ελληνική Μακεδονία υπήρξε πάντα και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στόχος της σλαβικής επιβουλής».

Μιλώντας κατά την τελετή βράβευσής του από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙ-Θ), που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι «δεν θα επιτρέψουμε απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και παραχάραξης της Ιστορίας».

«Η οποιαδήποτε απόφαση, η οποία θα συμπεριλαμβάνει το ελληνικό όνομα Μακεδονία ή παράγωγό του στην ονομασία αυτής της σλαβικής εθνότητας θα είναι μια απόφαση, η οποία θα αντιτίθεται στην απόφαση του συμβουλίου αρχηγών των κομμάτων, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το 1992. Οποιαδήποτε κι αν είναι η λύση, προκειμένου να έχει νομιμοποιηθεί, απαιτείται η επανασύσταση του Συμβουλίου Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η ομόφωνη απόφαση η ομόφωνη των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων στο συμβούλιο αυτό για την αποδοχή μιας λύσης», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε πως «οποιαδήποτε λύση, πέραν της ομόφωνης απόφασης των κομμάτων, θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα λαϊκού δημοψηφίσματος, όπου ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αποφανθεί» .

Σε ό,τι αφορά την οικονομία, είπε πως η Ελλάδα από τον Αύγουστο του 2018 «δεν θα ζει κάτω από μνημόνιο» και «μπαίνει σε νέα εποχή».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/307227-Kammenos-E-ellenike-Makedonia-yperxe-panta-stochos-tes-slabikes-epiboyles ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...