Κανάριες Νήσοι: Τρόμος σε παραλία γυμνιστών λόγω Έμπολα

Κανάριες Νήσοι: Τρόμος σε παραλία γυμνιστών λόγω Έμπολα
Με απίστευτη προχειρότητα μεταχειρίστηκαν παράνομους μετανάστες με την υποψία πως πάσχουν από Έμπολα
Μια ομάδα ανδρών και γυναικών, με αφρικανική καταγωγή, σκόρπισαν τον πανικό σε παραλία γυμνιστών, αφού είχαν σημάδια του θανατηφόρου ιού Έμπολα.

Ειδικότερα, την ώρα που δεκάδες γυμνιστές παραθέριζαν για χάρη των διακοπών τους στις ονειρικές Κανάριες Νήσους, κοίταξαν με απορία μια ομάδα δεκαεννιά Αφρικανών.

Την απορία αντικατέστησε ο τρόμος, όταν έμαθαν πως τους έφεραν στην εν λόγω παραλία για να τους… απομονώσουν, καθώς υπήρχαν φόβοι πως έπασχαν από το θανατηφόρο ιό Έμπολα!

Μάλιστα, οι αρχές μεταχειρίστηκαν με το χειρότερο τρόπο τους παράνομους μετανάστες, αφού τους φόρτωσαν σε φορτηγό σκουπιδιών και τους μετέφεραν στην εν λόγω παραλία για να τους θέσουν σε… καραντίνα, μέχρις ώτου σιγουρευτούν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Οι δεκαεπτά άντρες και οι δύο γυναίκες μετέβαιναν σε μία μικρή βάρκα και σκοπός τους ήταν να φτάσουν στην Ισπανία για μια καλύτερη ζωή. Όμως, όταν οι αρχές τους συνέλαβαν, διαπίστωσαν πως όλοι είχαν πυρετό. Μάλιστα, ένας από αυτούς είχε 40 πυρετό, κάτι που σήμανε συναγερμό στις αρχές.

Τουλάχιστον τρεις φέρονται να κατάγονται από τη Γουινέα και τη Σιέρα Λεόνε, όπου ο Έμπολα σπέρνει το θάνατο. Τελικά, τέσσερις από τους μετανάστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα El Mundo, ενώ οι υπόλοιποι μετεφέρθηκαν σε κέντρο κράτησης μεταναστών, ώστε να σταλούν πίσω στην πατρίδα τους.

Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος που τους μεταχειρίστηκαν -μεταφέροντάς τους στην καρότσα φορτηγού σκουπιδιών- προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...