Κανένας επιζών απο το αεροπορικό δυστύχημα στο όρος Σινά λένε οι αρχές της Αιγύπτου

Κανένας επιζών απο το αεροπορικό δυστύχημα στο όρος Σινά λένε οι αρχές της Αιγύπτου

– Οι ελπίδες φαίνεται πως σβήνουν οριστικά…
– Αιγύπτιοι αξιωματούχοι αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένας επιχών στο σημείο της συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά
– Εχουν βρεθεί τα πτώματα και των 17 παιδιών που επέβαιναν στην μοιραία πτήση
– Ο αντιδήμαρχος της πόλης Πσκοβ φέρεται πως επέβαινε μαζί με την σύζυγό του!


– Γίνονται έρευνες στα γραφεία της εταιρείας Kogalymavia, στην οποία ανήκει το αεροσκάφος
– Οι αιγυπτιακές αρχές αναφέρουν πως δεν υπάρχουν ενδείξεις πως το αεροσκάφος καταρρίφθηκε, ωστόσο την συγκεκριμένη περιοχή ελέγχουν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους!
– 224 ψυχές βρίσκονταν στο Airbus A-321, μεταξύ των οποίων 7 μέλη πληρώματο
“Πολλοί νεκροί”, μεταξύ των οποίων και 17 παιδιά, έχουν εντοπιστεί από τους διασώστες στην περιοχή όπου συνετρίβη, σήμερα το πρωί, το ρωσικό επιβατικό αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση από το Σαρμ ελ Σέιχ στην Αγία Πετρούπολη, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου, Μαχμούντ αλ Ζεϊνάτι.

Τα συντρίμμια του αεροπλάνου, ενός Airbus A-321 της εταιρείας Kogalymavia –που είναι επίσης γνωστή με την ονομασία Metrojet– βρέθηκαν σε μια ορεινή περιοχή, στο Βόρειο Σινά. Σύμφωνα με το γραφείο του πρωθυπουργού της Αιγύπτου 50 ασθενοφόρα έχουν σταλεί επί τόπου για να μεταφέρουν “τραυματίες ή νεκρούς” στα νοσοκομεία του Καΐρου και του Σουέζ.

Σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας, οι διασώστες έχουν εντοπίσει επίσης το μαύρο κουτί του αεροσκάφους που περιέχει τα δεδομένα της πτήσης.

Από τη Μόσχα, το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε την 1η Νοεμβρίου ημέρα εθνικού πένθους.

Όπως αναφέρει σε live ενημέρωσή του το βρετανικό BBC ο αντιδήμαρχος της πόλης Πσκοβ, Alexander Kopylov, εμφανίζεται στην λίστα των επιβατών, μαζί με αυτό της συζύγου του.Την πληροφορία μετέφερε ο δήμαρχος της πόλης, Ivan Tsetsersky.

Την ίδια ώρα, έχει γίνει γνωστό πως διεξάγονται έρευνες στα γραφεία της εταιρείας Kogalymavia, στην οποία ανήκει το μοιραίο αεροσκάφος.

Το Reuters, από την πλευρά του μετέδωσε πως στην πτήση επέβαιναν και τρεις Ουκρανοί πολίτες, εκτός από τους 214 Ρώσους.

Την ίδια ώρα, το Flightradar24 δημοσίευσε έναν πίνακα στον οποίο φαίνεται η δραματικές αλλαγές στην ταχύτητα του αεροσκάφους τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν “εξαφανιστεί” από τα ραντάρ…

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...