Καρακώστας προς Τσουκαλά: Δεν αφορά η ανακοίνωσή μας τη δική σας παράταξη.(Βίντεο)

-Παρόλα αυτά ο κ. Καρακώστας απέφυγε να πει ονόματα,αφήνοντας όμως σκιές περί Βοul-ing λέγοντας:

Δεν χρησιμοποιώ τυχαία τον όρο Βoul-ing.

Ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης “Αλλάζουμε μαζί τη Ναυπακτία” Ντίνος Τσουκαλάς,κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κάλεσε τη δημοτική πλειοψηφίασχετικά με ανακοίνωσή  της η οποία ανέφερε ότι μέλη δημοτικής παράταξης ανώνυμα ή επώνυμα έχουν προβεί σε ενστάσεις κατά υλοποίησης έργων της δημοτικής αρχήςνα κατονομάσει σε ποια παράταξη απευθύνεται η εν΄λόγω ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι με δική της απάντηση  η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε μαζί τη Ναυπακτία μέσω του Nafpaktianews  είχε διαχωρίσει τη θέση της αναφέροντας ότι σε καμιά περίπτωση η δημοτική παράταξη “Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία” δεν είχε προβεί στις συγκεκριμένες ενέργειες.

Όπως ήταν φυσικό η τοποθέτηση του κ. Καρακώστα,ότι η ανακοίνωση αυτή δεν αφορούσε τη  συγκεκριμένη δημοτική παράταξη (Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία) πυροδότησε την ατμόσφαιρα από τους εκπροσώπους των άλλων παρατάξεων Μ.Ζιαμπάρα (Α,Δ.Κ.Ν.) και Γ.Γούλα (Ανανέωση και Δημιουργία) οι οποίοι ζητούσαν από τον κ. Καρακώστα να πει συγκεκριμένα ονόματα,κάτι που τελικά ο κ. Αντιδήμαρχος δεν έκανε.αφήνοντας όμως σκιά !!!

Δείτε το βίντεο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...