Καραμανλής: Η ΝΔ ήταν είναι και θα είναι κεντροδεξιό κόμμα

Καραμανλής: Η ΝΔ ήταν είναι και θα είναι κεντροδεξιό κόμμα

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, βουλευτής Σερρών, Κώστας Αχ. Καραμανλής σε συνέντευξή του στην εφ. Real News τονίζει την αναγκαιότητα γρήγορης ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης, επικρίνοντας την κυβέρνηση για καθυστερήσεις στις προηγούμενες και προσθέτοντας “πιο σημαντικό κι από το να τελειώσει γρήγορα η αξιολόγηση είναι να τελειώσει γρήγορα αυτή η κυβέρνηση”.

Σημειώνει ακόμα ότι πρέπει “να κοπεί επιτέλους το παραμύθι για το ‘τέλος των μνημονίων'” καθώς “αυτή η κυβέρνηση έφερε το μνημόνιο χωρίς τέλος, αφού έχει ήδη ψηφίσει βάναυσα μέτρα και για μετά την λήξη αυτού του προγράμματος”.

Ο κ. Καραμανλής υπογραμμίζει ότι “η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι κεντροδεξιό κόμμα. Πατριωτικό, φιλολαϊκό και φιλελεύθερο” και είναι κατηγορηματικός στο ότι “ποτέ η ΝΔ δεν περιορίστηκε μόνο στα όρια της Δεξιάς. Βέβαια πάντα αφομοίωνε μέσα της και σεβόταν τους γνήσιους εκφραστές αυτής της τάσης. Αλλά τον τόνο στις καλύτερες περιόδους μας ιστορικά και μέχρι σήμερα, τον δίνουν πρόσωπα και πολιτικές που υπερβαίνουν αυτά τα όρια”.

Χαρακτήρισε ως “αστείο” “αυτός που συγκυβερνά με τον Πάνο Καμμένο να κατηγορεί για ακροδεξιά ατζέντα το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής”.

Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση έχει κάνει “εισπήδηση” στη μεταρρυθμιστική ατζέντα της ΝΔ προκαλώντας πρόβλημα στο αφήγημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι “ο κ. Τσίπρας αποδεικνύεται πολιτικός μίμος” του Τσε Γκεβάρα, του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και των Ρεπουμπλικάνων, ενώ το ίδιο πράττει και με τις μεταρρυθμίσεις όπως και με τις επενδύσεις “με το δεξί χέρι τις προσκαλεί και με το αριστερό τις διώχνει”.

“Αντιθέτως το δικό μας αφήγημα είναι σταθερό και πειστικό. Έχει οικοδομηθεί πάνω σε φιλελεύθερες αξίες και στην κοινωνική πραγματικότητα. Γι’ αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε στην ΔΕΘ ένα συγκεκριμένο σχέδιο για το μέλλον” επισήμανε.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/307382-Karamanles-E-ND-etan-einai-kai-tha-einai-kentrodexio-komma ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...