Καραμπόλα θανάτου στην Εγνατία Οδό.Φωτο-Βίντεο

Για 3 με 4 νεκρούς κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες ενώ στους 15 φτάνουν οι τραυματίες – Δεκάδες αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό.

Καραμπόλα θανάτου στην οποία ενεπλάκησαν τουλάχιστον 40 αυτοκίνητα σημειώθηκε γύρω στις 10:30 στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη σφορδή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα και πάνω από 30 τραυματίστηκαν, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού επιβατών από άνδρες της Πυροσβεστικής.

Όλα συνέβησαν στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, όταν νταλίκα προσέκρουσε σε αυτοκίνητα, τα οποία ήταν ακινητοποιήμενα εξαιτίας της κυκλοφοριακές συμφόρησης, λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου της ΔΕΗ.

Τόσο η νταλίκα, όσο και το πρώτο αυτοκίνητο που προσέκρουσε, τυλίχθηκαν στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του οχήματος που έπεσε πάνω του το φορτηγό, ο ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος.

laikoyra

Πληροφορίες του Mega αναφέρουν πως ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος είναι αλλοδαπός, αμέσως μετά το δυστύχημα, εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου, ενώ αργότερα συνελήφθη σε κατάσταση σοκ σε χωράφια. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, από θαύμα σώθηκαν πολλοί οδηγοί, οι οποίοι είχαν βγει από τα αυτοκίνητά τους, όταν άκουσαν τις σφοδρές συγκρούσεις.

Στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστρια του newsbomb.gr φαίνεται η νταλίκα, στην οποία ξέσπασε φωτιά.

karabola mesa

Στο χειρουργείο τρεις τραυματίες

Ώρες αγωνίας για τρεις τραυματίες, οι οποίοι υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου και μεταφέρθηκαν μετά την καραμπόλα θανάτου.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Mega, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.

Συγγενείς θυμάτων αναφέρουν πως πολλοί από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.

veria

Σοβαρά ένα 4χρονο παιδί

Ώρες αγωνίας για μία γυναίκα και ένα 4χρονο παιδί, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά στην καραμπόλα θανάτου που σημειώθηκε το πρωί στην Εγνατία Οδό, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Σύμφωνα με το verianet, παιδί που μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η φύλαξη και η σήμανση στο σημείο καταγγέλλεται ότι δεν ήταν επαρκής.

veria3

 

Κλειστή η Εγνατία Οδός

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στο ύψος όπου σημειώθηκε η τραγωδία έχει διακοπεί.

Πηγή φωτογραφιών: seleo.gr, verianet.gr, veriotis.gr, voria.gr, laikoyra.gr

Διαβάστε επίσης: 

 

http://www.newsbomb.gr/component/eyescreen/photo/503093/4



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...