Καρδίτσα: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα ληστών μέσα στο σπίτι της

Καρδίτσα: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα ληστών μέσα στο σπίτι της
Οι τρεις δράστες ακινητοποίησαν την 91χρονη γυναίκα, της έκλεψαν 2.000 ευρώ που είχε κρύψει σε ένα κομοδίνο και τράπηκαν σε φυγή – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό τους
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων κακοποιών που λήστεψαν μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της.

Η άτυχη 91χρονη ξύπνησε απότομα από το θόρυβο που άκουσε όταν οι δράστες έσπασαν ένα τζάμι και όρμησαν μέσα στην κατοικία της φορώντας κουκούλες τύπου full face και γάντια. Πριν προλάβει να σηκωθεί από το κρεβάτι της, ένας από τους κακοποιούς την ανάγκασε να μείνει ακίνητη με την απειλή μαχαιριού.

Οι συνεργοί του άρχισαν να ερευνούν όλο το σπίτι, ώσπου βρήκαν σε ένα κομοδίνο τις οικονομίες της γριούλας ύψους 2.000 ευρώ. Τα άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς η 91χρονη να καταλάβει αν έφυγαν πεζή ή είχαν κάποιο μέσο. Παρά την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας, οι δράστες πρόλαβαν να εξαφανιστούν και αναζητούνται τυχόν αποτυπώματά τους στο σπίτι του θύματος.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...