Καρράς για Μπουτάρη: «Είναι καλός μόνο για φωτογράφηση στα περιοδικά»

Καρράς για Μπουτάρη: «Είναι καλός μόνο για φωτογράφηση στα περιοδικά»
Αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί  προτάσεις για την πολιτική σκηνή, ενώ έριξε και τα «βέλη» του εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Βασίλης Καρράς.
«Μου έχουν κάνει προτάσεις, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ίσως και γιατί δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Ο στόχος όταν αναλαμβάνεις μια θέση στην πολιτική είναι να παράγεις έργο. Από το μισό… αιώνα που έχω στην πλάτη μου και ζώντας μέσα στον κόσμο, έχω καταλάβει πως είναι πολύ λίγοι οι πολιτικοί που έχουν διάθεση να προσφέρουν, αλλά ούτε και αυτοί δεν τα καταφέρνουν. Ίσως γιατί δεν τους ευνοεί το σύστημα. Και αν δεν μπορώ να προσφέρω, γιατί να ασχοληθώ; Ο καλλιτέχνης από την άλλη πλευρά, ανήκει στο λαό, δεν ανήκει σε κόμματα. Αλά αν κάποιος έχει το μικρόβιο, δεν πρέπει να του το στερήσεις», αποκάλυψε στο περιοδικό Εγώ weekly.

Σχολιάζοντας το έργο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο λαϊκός τραγουδιστής είπε: «Μα τι έχει κάνει ο Μπουτάρης για τη Θεσσαλονίκη; Επειδή ξήλωσε την παραλία και την έφτιαξε από την αρχή; Νομίζω ότι κοροϊδευόμαστε. Έχει μόνο ωραίες θεωρίες, όνειρα. Είδαμε τίποτε να υλοποιείται; Ο μπαρμπα-Γιάννης Μπουτάρης είναι καλός μόνο για φωτογράφηση στα περιοδικά και για να δίνει συνεντεύξεις. Όταν κάνει το Μετρό, θα τον στηρίξουμε» και πρόσθεσε: «Από την ημέρα που εκλέχτηκε, έρχονται οι τουρίστες και τον βλέπουν. Είναι σαν άγαλμα πια, ιστορικός άνθρωπος».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...