Κασιδιάρης: Δεν μετανιώνω για το χαστούκι στην Κανέλλη…

Κασιδιάρης: Δεν μετανιώνω για το χαστούκι στην Κανέλλη...
Αμετανόητος εμφανίζεται, δυο χρόνια μετά, ο υπόδικος βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης, για το περίφημο χαστούκι στην συνάδελφό του από το ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.
«Δεν μετανοώ για το χαστούκι. Η κυρία Κανέλλη με είχε αποκαλέσει και φασισταριό και που…αριό, αυτό είναι καταγεγραμένο.Και εσείς αυτή τη στιγμή εάν σηκωθείτε και με πετάξετε στο πρόσωπο τα έντυπα που έχετε μπροστά σας, ε, λογικό είναι να αντιδράσω κι εγώ….Και δεν θα γυρίζω το άλλο μάγουλο» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Agioritikovima.gr.

Παράλληλα, επανέλαβε τα περί «στησίματος» της εκπομπής λέγοντας ότι «εάν ήξερα ότι θα γινότανε αυτό το στήσιμο για να εκραγώ και να γίνει αυτή η κατάσταση δεν πρόκεται να πήγαινα στο στούντιο. Ολοι είδατε την εξέλιξη του συμβάντος….Ηξεραν ότι είμαι εξαιρετικά εύεξαπτος και ήθελαν να με κάνουν να εκραγώ. Όλοι οι παρευρισκόμενοι συνέλαβαν σε αυτό με στόχο να πάρουν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή».

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στην υποκλοπή της συζήτησης που είχε με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο ερωτώμενος κατά πόσο κάτι τέτοι ήταν χριστιανικό και ηθικό. «Δεν έχω υποκλέψει συνομιλία αλλά έχω καταθέσει μία συνομιλία που αφορά την κατάργηση του πολιτεύματος στον ελληνικό λαό από το Βήμα της βουλής. Οταν υψηλόβαθμος παράγοντας της κυβέρνησης καταγγέλει κατάργηση του πολιτεύματος τότε δεν είναι προσωπικός διάλογος, δεν μιλάηαμε για γκόμενες εκείνη την ώρα, μιλάγαμε για το Σύνταγμα των Ελλήνων για το οποίο έχω δώσει όρκο να το προασπίζομαι», απάντησε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά  τους ναζιστικούς χαιρετισμούς των μελών της Χρυσής Αυγής ο κ. Κασιδιάρης, αφού αρνήθηκε ότι το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου έχει σχέση με τα ναζιστικά σύμβολα, λέγοντας μάλιστα ότι είναι «συνεχιστές εκείνων που αντιστάθηκαν στη ναζιστική εισβολή», βάλθηκε να μας πείσει ότι το ύψωμα του χεριού δεν είναι ναζιστικός χαιρετσιμός, χρησιμοποιώντας το εξής επιχείρημα: «αυτόν τον χαιρεστιμό το έκαναν όσοι αντιστάθηκαν στην ιταλική και γερμανική εισβολή. Για δείτε την έξοδο του στρατηγού Μεταξά από το ”Μεγάλη Βρετάνια΄΄, την 28η Οκτωβρίου του 1940. Αυτός ήταν ο επίσημος χαιρετισμός της 4ης Αυγούστου, αλλά δεν είναι χαιρετισμός της Χρυσής Αυγής».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...