Καταγγελία: Ο δήμος παραπέμπει σε συγγενικό πρόσωπο προέδρου για την αλλαγή μια λάμπας.

Μια απίστευτη καταγγελία λάβαμε από τον κάτοικο της Γαβρολίμνης Αντώνη Φουσέκη για την αλλαγή μιας λάμπας. Η ιστορία ξεκίνησε όπως μας είπε   την Μεγαλή Τρίτη   όταν επικοινώνησε με ηλεκτρολόγους του δήμου για να δοθεί λύση στο πρόβλημα διότι ο πρόεδρος της Γαβρολίμνης οπως είναι απών  από την  καθημερινότητα και το χωριό του για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επίσης μετά από την επικοινωνία που είχε με το συγκεκριμένο τμήμα του Δήμου επικοινώνησε και με τον αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Χάλκειας Αντώνη Πολονύφη ο οποίος του είπε ότι θα επικοινωνήσει με συγγενικό πρόσωπο του προέδρου Κωστή Δεληγιάννη  για να δοθεί λύση. Πράγματι επικοινώνησε όμως ακόμη δεν έχει δοθεί λύση.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όπως μας είπε για να φτάσει να καταγγείλει το θέμα δεν είναι μόνο η απουσία του προέδρου από τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά η προτροπή των ηλεκτρολόγων και του αντιδημάρχου Χάλκειας  να απευθυνθεί σε συγγενικό πρόσωπο του προέδρου για να αλλαχτεί η λάμπα.Επίσης ο καταγγέλλων μας εξέφρασε την ανησυχία του σε περίπτωση που δημιουργηθεί σοβαρότερο θέμα στο χωριό και αν θα αναζητάμε και τότε συγγενικά του πρόσωπα να δώσουν λύση.

Σίγουρα είναι μια σοβαρή καταγγελία που συζητηθεί το προσεχές διάστημα.

Θα επανέλθουμε στο θέμα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...