Καταιγιστικός ο Ατρόμητος…Φωτο-ρεπορτάζ

Σέ ένα μάτς που σχεδόν κάθε καλή φάση μετατράπηκε σε γκόλ ο Ατρόμητος Αντιρίου κέρδισε τον ΠΑΟΚ Καλυβίων με σκόρ 5-1. Η φιλοξενούμενη ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς απο την αρχή του παιχνιδιού προσπαθούσε να κρατήσει μακρυά κάθε κίνδυνο και το κατάφερε μέχρι και το 28′ που έγινε το 1-0 με κεραυνό του Ευθυμιόπουλου απο πλάγια θέση.Στην συνέχεια στην υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν έγινε κάτι αξιόλογο.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πάντα άλαξαν.Η άμυνα των φιλοξενούμενων με την βοήθεια και του αέρα πελαγοδρομούσε και κάθε φάση μύριζε γκόλ.Ο Ατρόμητος έδειξε απο νωρίς τις διαθέσεις του με ένα διαγώνιο σούτ του Αποστολόπουλου στο 53′ που φέυγει μόλις άουτ και μετά ξεκινούν τα γκόλ. Στο 57′ μεγάλη μπαλιά στην περιοχή ο Καραλής φαίνεται να ελέγχει την μπάλα περιμένοντας να την μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος και η λάθος συνενόηση δίνει την δυνατότητα στον Β.Κάκκο να μπεί ανάμεσά τους και με προβολή να κάνει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι με την σέντρα και συγκεκριμένα στο 58′ αντιδρούν χάνοντας μια καλή ευκαιρία όταν σε σέντρα του Παπαδόπουλου ο Ντόβρος δεν πάει πρώτος στην μπάλα δίνοντας την ευκαιρία στον Φλωρόπουλο να μπλοκάρει.

Στην συνέχεια ξεκινά ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που πετυχαίνουν άλλα τρία γκόλ σε διάστημα 13 λεπτών και συγκεκριμένα με τον Ευθυμιόπουλο στο 60′,τον Γλωσσόπουλο στο 70′ και τον Βήτο στο 73′. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκόρ στο 87′ με τον Παπαδόπουλο.

Γκόλ και φάσεις:

8′ O Tσίκας σουτάρει χωρίς δύναμη απο καλή θέσηκαι η μπαλα φεύγει άουτ

14′ Μετά απο εκτέλεση κόρνερ η μπάλα με την βοήθεια του αέρα παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα με τον Κατερινόπουλο να αποκρούει με δύσκολία.

24΄Σούτ του Ντόβρου η μπάλα καταλήγει άουτ.

28΄ΓΚΟΛ:Ο Ευθυμιόπουλος δέχεται την μπάλα δεξιά μέσα στην περιοχή και με δυνατό σούτ στην κλειστή γωνία κεραυνοβολεί τον Κατερινόπουλο ανοίγοντας το σκόρ.

31΄Σούτ του Τσίκα μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.

53΄Συρτό διαγώνιο σούτ του Αποστολόπουλου η μπάλα καταλήγει άουτ

57΄ ΓΚΟΛ: Μεγάλη μπαλιά στην περιοχή του ΠΑΟΚ,ο Κατερινόπουλος με τον Καραλή δεν κάνουν καλή συνενόηση και ο Β.Κάκκος που κυνήγησε την φάση παρεμβαίνει και με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα.

58′ Ο Παπαδόπουλος απο αριστερά αποφεύγει τον αντιπαλό του και κάνει σέντρα στην περιοχή με τον Φλωρόπουλο να προλαβαίνει τον Ντόβρο αποκρούοντας πρίν την στείλει στα δίχτυα.

60′ ΓΚΟΛ: Ελεύθερο του Φλωρόπουλου που εκμεταλεύεται τον αέρα φέρνοντας την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ,νέα αδράνεια της άμυνας,ο Παπαποστόλουν γίνεται κάτοχος της μπάλας και πασάρει στον Ευθυμιόπουλο που δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

70′ ΓΚΟΛ: Ο Γλωσσόπουλος μέσα απο την μικρή περιοχή,ύστερα απο άστοχη έξοδο του Κατερινόπουλου,με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκόρ στο 4-0.

73′ ΓΚΟΛ: Ο Βήτος με πλασέ μέσα απο την περιοχή πετυχαίνει το πέμπτο γκόλ της ομάδας του

78΄Διαγώνιο σούτ του Ευθυμιόπουλου η μπάλα καταλήγει άουτ.

87′ ΓΚΟΛ: Σούτ του Παπαδόπουλου απο το ύψος της περιοχής η μπάλα στο οροζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά πάλι ο Παπαδόπουλος γίνεται κάτοχος της μπάλας και με πλασέ μειώνει το σκόρ.

Διαιτητές: Κέκελος ,Κολοσιώνης, Τσιλίκας

Ατρόμητος Αντιρίου (Περικλής Παπαποστόλου)

Φλωρόπουλος,Παπαποστόλου(75′ Κάκκος Δ),Αποστολόπουλος(72′ Μυλωνάς)Πετσίνης,Βήτος,Ζαχαρόπουλος,Τσίκας,Ευθυμιόπουλος,Κάκκος Β(68′ Σπρίτζος)Γλωσσόπουλος,Ταμπάκης.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Λεωνίδας Ζαχαράτος)

Κατερινόπουλος,Καραλής,Αριστόπουλος,Νταλαπέρας,Καρασάββας,Κόκκοτος,Ιορδανίδης,(60′ Μυλωνάς),Πύθουλας( 60′ Τασούλης),Ντόβρος (77′ Διονυσάτος) Παπαδόπουλος, Μπελεβώνης.

Ρεπορτάζ αγώνα http://www.agrinio24.com/

DSC_0084 DSC_0080 DSC_0055 DSC_0048 DSC_0024 DSC_0028 DSC_0036 DSC_0037 DSC_0039 DSC_0021 DSC_0016 DSC_0014 DSC_0013 DSC_0002



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...