Καταιγιστικός ο Παναμβρακικός Μπούκας στο φιλικό με τον Απόλλωνα Δοκιμίου

Εμφατική νίκη πέτυχε ο Παναμβρακικός Μπούκας στη φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο Δοκίμι. Η ομάδα του Γιάννη Μακρή επιβλήθηκε με 7 – 1 σε ένα παιχνίδι που ξέφυγε στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να παίξουν με τη μπάλα κάτω και να απειλήσουν, όμως η ποιότητα των παικτών του Παναμβρακικού τους δημιούργησε προβλήματα. Στο 8ο λεπτό ο Δράκος πέρασε πάσα στο Θανάση Καβαλλάρη που με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 25΄ ο Γιαννακάς κυνήγησε τη μπάλα, εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Ανδρέα Ρόκκου και σε κενό τέρμα ισοφάρισε. Στο 40΄ ο Θανάσης Καβαλλάρης έβγαλε κάθετη πάσα στον Αποστόλη Τσιούνη που μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1 – 2, ενώ στο 44΄ το γκολ του Φίλου μετά από πάσα του Θανάση Καβαλλάρη ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο και του Πάνου Τσιούνη η ομάδα της Μπούκας έπαιξε πολύ καλά επιθετικά, ενώ μετά το 58΄ οι πολλές αλλαγές και η είσοδος παικτών από την ακαδημία επηρέασαν το παιχνίδι του Απόλλωνα. Στο 54΄ μετά από πάσα του Δράκου ο Αποστόλης Τσιούνης έκανε το 1 – 3, δύο λεπτά αργότερα ο Πάνος Τσιούνης μετά από κάθετη του Θανάση Καβαλλάρη το 1 – 4 και στο 57΄ ο Θανάσης Καβαλλάρης πάσαρε στον Πάνο Τσιούνη για το 1 – 5. Στο 62΄ ο Πάνος Τσιούνης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Δημήτρη Αθανασίου και ο Αποστόλης Τσιούνης ευστόχησε για το 1 – 6 και το τελικό 1 – 7 διαμόρφωσε στο 81΄ ο Μπεκατώρος μετά από πάσα του Πάνου Τσιούνη. Από το 62΄ μέχρι το 81΄ ο Παναμβρακικός έχασε ευκαιρίες, ενώ στο 87΄ ο Πάνος Τσιούνης αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Κυρόσιμος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος (46΄ Δημητρίου (81΄ Καπελλάκης Γ.)), Δάρλας (61΄ Κοντούλης), Τσακανίκας Ι. (58΄ Σταύρου), Γαρούφης (58΄ Αθανασίου Δ.), Δαλαγιώργος (58΄ Πίτλιγγερ), Κορομηλάς Φ. (58΄ Χαντζάρας), Ζαχαράκης (58΄ Ζαρκαδούλας Θ. (74΄ Σαμαράς)), Κοτρότσος (58΄ Κουτσομπίνας (79΄ Καρατσώρης)), Αθανασίου Ν. (58΄ Κορομηλάς Χ. (86΄ Ζαρακδούλας Ν.)), Γιαννακάς (46΄ Αρκουμάνης), Τζωρτζόπουλος (58΄ Καρτσακλής Ν. (86΄ Καπελλάκης Α.)).

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ (Γιάννης Μακρής): Ρόκκος Αν. (46΄ Φωτόπουλος), Παππάς, Κάκκος Χ. (58΄ Ρόκκος Αλ.), Κοκώνης, Μπεκατώρος, Σαμψώνας (58΄ Κυρόσιμος), Μακρής (55΄ Κάκκος Γ.), Καβαλλάρης Α. (58΄ Καβαλλάρης Κ.), Δράκος (58΄ Λαγοπάτης Θ.), Φίλος (54΄ Τσιούνης Π.), Τσιούνης Α. (65΄ Λαγοπάτης Δ.).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...