«Καταφύγιο» στο Ευρωκοινοβούλιο βρήκαν Έλληνες μαθητές που είχαν πάει εκδρομή στις Βρυξέλλες (Φωτογραφίες)

«Καταφύγιο» στο Ευρωκοινοβούλιο βρήκαν Έλληνες μαθητές που είχαν πάει εκδρομή στις Βρυξέλλες (Φωτογραφίες)

Κατηγορία

phpanos
Τρίτη 22/03/2016 – 15:53

Μαθητές, Λύκειο Ραπτοπούλου

ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ                                                                                

Στο Ευρωκοινοβούλιο έχουν βρει προσωρινά «καταφύγιο» οι 14 μαθητές από το Λύκειο Ραπτοπούλου της Ευρυτανίας και οι δύο συνοδοί τους που βρίσκονται στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής αλλά βιώνουν από το πρωί τον εφιάλτη της τρομοκρατίας.

1

Τα μικρά παιδιά –όλα σώα και αβλαβή- έχουν καταλύσει προς το παρόν στην καφετέρια του κτιρίου και θα παραμείνουν «εγκλωβισμένοι» εκεί μέχρι να υπάρξουν συνθήκες ασφαλούς μεταφοράς τους, ενώ στο πλευρό τους βρίσκονται και Έλληνες Ευρωβουλευρτές όπως ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης που τους είχαν προσκαλέσει για να επισκεφθούν τον Ευρωκοινοβούλιο.

1

Το απογευματινό τους πρόγραμμα ακυρώθηκε, ενώ αναμένουν οδηγίες για την επιστροφή στην Ελλάδα που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη.

1

Σε επικοινωνία με τους μαθητές βρίσκεται και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης που βρίσκεται στο Στρασβούργο.

1

«Καλημέρα. Βρίσκομαι στο Στρασβούργο για τις εργασίες του κογκρέσου των περιφερειών. Επικοινώνησα με τους υπευθύνους της αποστολής του σχολείου μας από το Ραπτόπουλο Ευρυτανίας που βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Είναι όλοι καλά και ακολουθούν τις οδηγίες που δίνουν οι αρχές στους πολίτες. Είμαι σε συνεχή επαφή», έγραψε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στον λογαριασμό του στο Facebook.

111

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...