Κατερίνα Καινούργιου: «Ένιωθα αποτυχημένη, ανεπαρκής, ότι δεν αξίζω τίποτα»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ένιωθα αποτυχημένη, ανεπαρκής, ότι δεν αξίζω τίποτα»
Σχεδόν δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει την καθημερινή εκπομπή της στον Alpha μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό Εγώ weekly για την δύσκολη περίοδο που έζησε μετά από το τέλος μιας σχέσης της, τους καταστροφικούς έρωτας αλλά και για την βοήθεια που της προσέφερε ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

«Τα μεγάλα πάθη και ο ενθουσιασμός από την πρώτη στιγμή στη δική μου ζωή έχουν γυρίσει μπούμερανγκ. Ερωτευόμουν, παρατούσα τα πάντα και τα έδινα όλα σε μια σχέση. Μου έκανε τεράστιο κακό σε όλους τους τομείς στη ζωή μου. Έπειτα από την τελευταία αποτυχημένη σχέση μου, άλλαξα ουσιαστικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε «Ήμουν άσχημα μέσα μου. Έχω περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Έχω πληγωθεί πολύ. Ένιωθα αποτυχημένη, ανεπαρκής, πολύ άσχημα με την εικόνα μου, ότι δεν αξίζω τίποτα επειδή κάποιος με είχε απορρίψει. Πόσο λάθος είναι και πόσο στενοχωριέμαι όταν βλέπω νέα κορίτσια να βιώνουν αντίστοιχα συναισθήματα. Τώρα πια γελάω. Εκείνη τη στιγμή όμως δεν μπορείς να το καταλάβεις. Αισθάνεσαι ότι είσαι… τίποτα. Επειδή έχω μια όμορφη οικογένεια και επιπλέον δούλεψα πολύ και δεν κλείστηκα στο καβούκι μου, κατάφερα σιγά σιγά να το ξεπεράσω».

Αναφορικά με τον σύντροφό της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε  «Ο Βασίλης ήρθε από μηχανής θεός σε μια περίοδο που δεν ήμουν καλά μέσα μου. Ήμουν αρκετά απογοητευμένη. Τα έβλεπα όλα μαύρα. Είχα στενοχωρηθεί από αρκετές καταστάσεις, τόσο προσωπικές όσο και οικογενειακές. Μπήκε στη ζωή μου και μου έδειξε πόσο όμορφα είναι κάποια πολύ απλά πράγματα.

Το να περπατάς χέρι χέρι με τον άνθρωπό σου, να πηγαίνεις απλά για φαγητό ή σινεμά, να περνάς όμορφες στιγμές μαζί του, να γυρνάς σπίτι έπειτα από μια κουραστική ημέρα και να κοιμόμαστε αγκαλιά… Κάθε βράδυ λέω “Δόξα τω Θεώ”, σημειώνοντας ότι ζουν μαζί από τον πρώτο μήνα, χωρίς να έχει βαρεθεί και πως της αρέσει να τον περιποιείται και να κάνει πράγματα για εκείνον.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...