Κατσαρόλες, κολλαγόνα και μοντέλα

Σάββατο 11/06/2016 – 17:00Εφημερίδα, ΠρωτοσέλιδοΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ! – ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ Η ΝΔ                    
ΠΛΑΣΙΕ ΚΟΛΛΑΓΟΝΩΝ-ΜΑΪΜΟΥ, που εξαπατούν τον κόσμο διαφημίζοντας θεραπευτικές ικανότητες από διάφορα περιθωριακά κανάλια, αποτυχημένες μοντέλες που για να αποκτήσουν δημοσιότητα φτάνουν στο σημείο να υβρίζουν ακόμα και τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου και διάφοροι «φλώροι» των βορείων προαστίων, έχουν αναλάβει να στήσουν το πανηγύρι της κατσαρόλας στην πλατεία Συντάγματος, απαιτώντας με στομφώδη τρόπο την παραίτηση της κυβέρνησης!
Το συνονθύλευμα που επιδιώκει να μεταφέρει τις πρακτικές της παρακρατικής Δεξιάς στην Χιλή, την εποχή που μεθοδεύονταν η ανατροπή του Αλιέντε, είναι για γέλια και για κλάματα. Το ίδιο και αυτοί που βρίσκονται πίσω από το «Κίνημα της κατσαρόλας» οι οποίοι επιδιώκουν να εκβιάσουν καταστάσεις προκειμένου να διαμορφωθούν οι συνθήκες για το λεγόμενο ευρωπαϊκό κόμμα με τη μεταγραφή στη ΝΔ του Σταύρου Θεοδωράκη, του Ευάγγελου Βενιζέλου και άλλων μνημονιακών αστέρων που έχουν μείνει χωρίς ρόλο μετά τις εκλογές και την ανάληψη της κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα.
Οι διάφοροι κουκουλοφόροι του διαδικτύου που έχουν αναλάβει εργολαβικά την επικοινωνιακή στήριξη της συγκέντρωσης που θα γίνει την Τετάρτη στο Σύνταγμα, συνδέονται ευθέως με το σκληρό πυρήνα των ακροδεξιών στελεχών της ΝΔ και τους υμνητές του μνημονίου σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι. Βέβαια η ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα του παλιού χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος δεν τολμούν να εμφανιστούν στο λαό ζητώντας μάλιστα συμμετοχή σε μια παρακρατική συγκέντρωση που έχει στόχο το γκρέμισμα της συγκέντρωσης. Γι’ αυτό βάζουν μπροστά το φερετζέ με το ψευδεπίγραφο τίτλο –Μένουμε Ευρώπη– ξεχνώντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι αυτός που διασφάλισε την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και έχει αναλάβει το τιτάνιο έργο να τη βγάλει από τη γάγγραινα των μνημονίων.
Οι ντουντούκες της διαπλοκής έχουν αναλάβει εργολαβικά τη στήριξη του κινήματος της Κατσαρόλας γιατί έκαψαν όλα τα προηγούμενα σχέδια. Δεν τους βγήκε η συνομωσία για οικουμενική κάηκε το σχέδιο για εκλογές όπως επίσης και το τελευταίο χαρτί στο οποίο είχαν ποντάρει που ήταν το ναυάγιο της διαπραγμάτευσης. Για τη συγκέντρωση της Τετάρτης έχει κινητοποιηθεί το οργανωτικό της ΝΔ. Η Συγγρού πιέζει τους βουλευτές να μαζέψουν κόσμο για να μην καταλήξει η συγκέντρωση σε ένα ακόμα στραπάτσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μετράει ήδη ένα μεγάλο φιάσκο με τη λιποταξία του απ΄ την επίμαχη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής για τις offshore. Το πανηγύρι που πάνε να στήσουν στο Σύνταγμα βρίσκει αντίθετους τόσο τους Καραμανλικούς όσο και τη λεγόμενη Λαϊκή Δεξιά. Όπως λένε κορυφαία στελέχη της ΝΔ, αυτές είναι αμερικανιές που παραπέμπουν στην Ουκρανική Άνοιξη και στους παρακρατικούς μηχανισμούς που χρησιμοποιήθηκαν για την ανατροπή του Σαλβατόρ Αλλιέντε. Οι ίδιο κύκλοι θεωρούν θρασύτατο το σύνθημα παραιτηθείτε το οποίο λανσάρουν οι… κινηματίες της κατσαρόλας. Πάντως οι διοργανωτές της συγκέντρωσης δεν έχουν διευκρινίσει αν στο Σύνταγμα την Τετάρτη θα πουλάνε μαζί με αέρα κοπανιστό και τα κολλαγόνα που προωθούν στα διάφορα κανάλια. Γιατί υπάρχει κίνδυνος παρέμβασης απ’ τον ΕΟΦ αφού η πώληση μαϊμούδων συνιστά ποινικό αδίκημα.
Ποιοι είναι οι επικεφαλής
Ένας πρώην φροντιστής της Ολυμπιακής Αεροπορίας που τώρα που πουλάει… κολλαγόνα, ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ένα μοντέλο-πανελίστρια έχουν αναλάβει να συντονίσουν το πανηγυράκι που πάει να στήσει η ΝΔ.
Η προγραμματισμένη συγκέντρωση της Τετάρτης 15 Ιουνίου προέκυψε από το εν λόγω παρεάκι που δημιούργησε το κίνημα της… κατσαρόλας όπως αντίστοιχα κάποιοι είχαν φτιάξει το αμίμητο Μένουμε Ευρώπη. Πρόκειται δηλαδή για τα ίδια μυαλά που το περασμένο καλοκαίρι τρομοκρατούσαν το λαό, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας βγάλει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο βασικός συντονισμός έγινε μέσω του facebook ενώ δύο είναι τα πρόσωπα που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο.
Ο ένας είναι ο Γιώργος Αθανάσιος Τσουκαλαδάκης, πρώην εργαζόμενος της Ολυμπιακής με συνδικαλιστική δράση. Παραιτήθηκε από το Δημόσιο, όπου μετατάχτηκε μετά το κλείσιμο της εταιρείας, για να ανοίξει μια δική του επιχείρηση με κύριο αντικείμενο την παραγωγή πόσιμου κολλαγόνου – το οποίο, μάλιστα, προωθεί διαφημίζοντάς το ο ίδιος στην τηλεόραση. Δηλώνει ενεργός πολίτης, πιστεύει στο ρόλο των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου και εκτιμά ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο όταν φύγει αυτή η «καταστροφική», όπως τη χαρακτηρίζει, σημερινή κυβέρνηση.
Ο άλλος είναι ο δικηγόρος Παναγιώτης Κωστούλας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος στις τελευταίες ευρωεκλογές υπήρξε υποψήφιος βουλευτής της Ελιάς – του σχήματος που υποστήριξε το κόμμα του.
Από κοντά και η ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή, γνωστή για τις εμφανίσεις της στην… Μύκονο και στα πάνελ εκπομπών lifestyle…

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...