Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας της Μπαρτσελόνα

Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας της Μπαρτσελόνα

Με κλειστές πόρτες θα περάσει στην ιστορία πως διεξήχθη ο αγώνας της Μπαρτσελόνα με τη Λας Πάλμας, χωρίς η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να τελεί υπό τιμωρία.

«Η Μπαρτσελόνα καταδικάζει τα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα σε πολλά μέρη της Καταλονίας σήμερα, προκειμένου να εμποδίσουν τους πολίτες της να εξασκήσουν το δημοκρατικό δικαίωμά τους στην ελεύθερη έκφραση», ανακοίνωσε ο σύλλογος με την αναφορά να γίνεται για το δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας.

«Δεδομένης της εξαιρετικής φύσης των γεγονότων, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει ο αγώνας της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα με αντίπαλο τη Λας Πάλμας να διεξαχθεί πίσω από κλειστές πόρτες, ύστερα από την άρνηση της Επαγγελματικής Ποδοσφαιρικής Λίγκας να αναβάλει το παιχνίδι», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Στο… παρασκήνιο της υπόθεσης, οι Καταλανοί παίκτες του συλλόγου, προεξάρχοντος του Πικέα, δεν ήθελαν να αγωνιστούν αν η αναμέτρηση διεξαγόταν χωρίς θεατές.

Όπως εξήγησε αργότερα ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, η απάντηση της Λίγκας στο αίτημα αναβολής ήταν αρνητική, ενώ ούτε η Ομοσπονδία έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο και η «Μπάρτσα» κινδύνευε με αφαίρεση έξι βαθμών.

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/303516-Kekleismenon-ton-thyron-o-agonas-tes-Mpartselona ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...