Κερδισμένος ο Αλέξης από τις εξελίξεις στο Σκοπιανό

Κερδισμένος ο Αλέξης από τις εξελίξεις στο Σκοπιανό

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο Σκοπιανό δικαιώνουν απόλυτα τον Αλέξη Τσίπρα ενώ εγκλωβίζουν επικίνδυνα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η ΜΕΓΑΛΗ αποχή που σημειώθηκε στο δημοψήφισμα αποτελεί κόλαφο γι΄ αυτούς που υποστήριζαν ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά επιζήμια για την Ελλάδα.

ΑΝ η συμφωνία ευνοούσε τους Σκοπιανούς τότε οι πολίτες της γειτονικής χώρας θα πήγαιναν μαζικά στις κάλπες για να τη στηρίξουν.
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ των Πρεσπών αφαιρούσε το όνομα Μακεδονία από τη γειτονική χώρα. Μια ονομασία με την οποία την είχαν αναγνωρίσει οι περισσότερες χώρες.

ΒΕΒΑΙΑ οι Μακεδονομάχοι του γλυκού νερού στην Ελλάδα δεν ενδιαφέρονταν για το περιεχόμενο της συμφωνίας αλλά τη χρησιμοποίησαν ως όχημα για πολιτική σπέκουλα.

Ο ΑΛΕΞΗΣ Τσίπρας έκανε το καθήκον του απέναντι στη χώρα, τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αμερική και το ΝΑΤΟ.

ΤΩΡΑ η μπάλα είναι στο γήπεδο των Σκοπίων και αυτοί οφείλουν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό αν επιθυμούν πραγματικά την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.

ΕΝΩ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έπαιξε το χαρτί της υπευθυνότητας και κέρδισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ανεύθυνη στάση του, εγκλωβίστηκε στην κυριολεξία.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της διγλωσσίας από την πλευρά της ΝΔ όπως αυτή εκφράστηκε από τις διαβεβαιώσεις που έδωσε η Μαρία Σπυράκη όταν συνάντησε μυστικά τον Ζάεφ, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

ΟΤΑΝ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιμετωπίζει τα εθνικά θέματα με μικροπολιτικές σκοπιμότητες και επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς καθίσταται υπόλογος τόσο απέναντι στον λαό όσο και απέναντι στην ίδια τη χώρα.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/343726-Kerdismenos-o-Alexes-apo-tis-exelixeis-sto-Skopiano ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...