Κετσπάγια: «Πάμε για το καλύτερο»

Τιμούρ Κετσπάγια

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα παλέψει κόντρα στη Σεντ Ετιέν η ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Γαλλία.

Ο Γεωργιανός τεχνικός της Ένωσης παραδέχθηκε ότι η Σεντ Ετιέν είναι καλή ομάδα, ωστόσο, επισήμανε ότι η ΑΕΚ δεν θα παίξει παθητικά στην πρώτη αναμέτρηση των προκριματικών του Europa League με τους Γάλλους αλλά θα διεδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.
«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε ό,τι το καλύτερο. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, είναι το πρώτο επίσημο ματς για μας. Έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε καλή ομάδα και πάμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας. Πάμε για ό,τι το καλύτερο», ανάφερε ο Κετσπάγια, ο οποίος παραδέχθηκε:

«Θα μας βοηθήσει που έχουμε κρατήσει τον ίδιο κορμό με την περυσινή ομάδα. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία και είμαστε σε καλή κατάσταση. Αυτό όμως πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο, είπε, ενώ αναφερόμενος στους Αλμέιδα και Πατίτο που δεν ταξίδεψαν στη Γαλλία τόνισε: «Μέχρι τη ρεβάνς έχουμε οχτώ μέρες και ελπίζουμε πως θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν στη ρεβάνς.»

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...