Κινδυνεύει με τιμωρία ο ΠΑΟΚ λόγω καπνογόνων

Κινδυνεύει με τιμωρία ο ΠΑΟΚ λόγω καπνογόνων

Με ποινή της έδρας του κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι της επόμενης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό – Εναλλακτική «καμπάνα» με Παναθηναϊκό

Τα χαμόγελα στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι πολλά μετά τη χθεσινοβραδινή νίκη επί της ΑΕΚ (2-1), αλλά ενδέχεται να… παγώσουν, καθώς οι Θεσσαλονικείς είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν την επόμενη Κυριακή τον Ολυμπιακό χωρίς τον πολυτιμότερο παίκτη τους.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινδυνεύει με τιμωρία της Τούμπας, καθώς το χθεσινό ματς διακόπηκε προσωρινά για ρίψεις αντικειμένων, ενώ η ΠΑΕ είναι δις υπότροπη για προσωρινή διακοπή. Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ τόσο πριν τον αγώνα, όσο και στη διάρκειά του έκανε συνεχείς συστάσεις στον κόσμο τονίζοντας τον κίνδυνο «καμπάνας».

Σημαντική παράμετρος: για να ισχύσει η πιθανή τιμωρία της έδρας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να περάσουν πέντε εργάσιμες μέρες από την έκδοση της απόφασης, συνεπώς για να γίνει το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής κεκλεισμένων των θυρών θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να κληθεί και να τιμωρηθεί με διαδικασία εξπρές, με την απόφαση να εκδίδεται μέχρι αύριο.

Διαβάστε περισσότερα από sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...