Κοινή συνεδρίαση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Κοινή συνεδρίαση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Κατηγορία

christos.papad…
Πέμπτη 17/03/2016 – 15:35

Κοινή συνεδρίαση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Ενόψει της συζήτησης στη Βουλή για το προσφυγικό

Κοινή συνεδρίαση των προεδρείων των κοινοβουλευτικών τους ομάδων θα έχουν στις 7 το απόγευμα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους ενόψει της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή, την ερχόμενη Τρίτη, για το προσφυγικό.

Ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, σημείωσε ότι ανάλογη κοινή συνεδρίαση είχε γίνει και πριν από τη συζήτηση και ψήφιση του «Παράλληλου Προγράμματος».

Παράλληλα, η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου διευκρίνισε ότι τα προεδρεία των δύο κομμάτων θα συζητήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις, για τις πολιτικές εξελίξεις, όπως το θέμα που προέκυψε μετά τη στάση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, που επιμένει στην παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού, αρμόδιου για το μεταναστευτικό, Γιάννη Μουζάλα.

Στο ίδιο πνεύμα των χαμηλών τόνων κινήθηκε και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

«Είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν», ήταν το σχόλιο του, στην ερώτηση δημοσιογράφου αν υπάρχει κίνδυνος αναταράξεων στις σχέσεις των δύο κομμάτων από τη στάση αυτή των ΑΝΕΛ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...