Κομισιόν: Αύριο επιστρέφουν οι θεσμοί στην Αθήνα

Κομισιόν: Αύριο επιστρέφουν οι θεσμοί στην Αθήνα

«Σημαντικό βήμα στη διαδικασία ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης του προγράμματος του ESM», χαρακτήρισε την αυριανή επιστροφή των θεσμών, στην Αθήνα, ο  εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, κατά την προγραμματισμένη ενημέρωση του Τύπου στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το κουαρτέτο επιστρέφει στην  Αθήνα αύριο Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, προκειμένου να επιτευχθεί πρόοδος στην τρίτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, «προκειμένου να επιτευχθεί μεγαλύτερη πρόοδος στη δουλειά που έγινε τις περασμένες εβδομάδες» όπως τόνισε.

Απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου, σχετικά με τη συνάντηση του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης στις Βρυξέλλες, ο κ. Σχοινάς απάντησε, ότι κατά τη συνάντησή τους, ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Γιούνκερ για τη δέσμευση της Επιτροπής να στηρίξει την Ελλάδα στην αντιμετώπιση των καταστροφικών πλημμύρων που έπληξαν τη δυτική Αττική.

Οι δύο άνδρες, «συμφώνησαν ότι η Επιτροπή και οι ελληνικές αρχές θα συνεργαστούν, προκειμένου να εξευρεθούν συγκεκριμένοι οδοί που θα μπορούσαν να συνδράμουν αποτελεσματικά την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Σχοινάς.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/311393-Komision-Ayrio-epistrephoyn-oi-thesmoi-sten-Athena ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...