Κομμάτι των Daft Punk και Jay Z διέρρευσε στο διαδίκτυο;

Κομμάτι των Daft Punk και Jay Z διέρρευσε στο διαδίκτυο;
Το «Computerized» είναι γεγονός και μπορείτε να το ακούσετε!
Ένα κομμάτι των Daft Punk μαζί με τον Jay-Ζ διέρρευσε πρόσφατα στο ίντερνετ, από ένα μέλος της fan page του συγκροτήματος.
Ο Jay Z ραπάρει για την τεχνολογία και την αποξένωση –«broken heart on the email»- ενώ το ρεφραίν που τραγουδούν οι  Daft Punk μοιάζει με το Harder Better Faster. Η μελωδία που ακούγεται από πίσω, με απλά ακόρντα και διαπεραστικές συχνότητες, θυμίζει το σάουντρακ της ταινίας «Tron: Legacy», τη δημιουργία του οποίου είχε υπογράψει το ντουέτο το 2010. Το «Computerized» προφανώς, προοριζόταν για το κινηματογραφικό αυτό πρότζεκτ της Ντίσνεϊ.
Στις 10 Μαρτίου, το έγκυρο μουσικό περιοδικό Pitchfork επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της συνεργασίας αυτής. Κι αν έπρεπε να μαντέψουμε το πότε και το πώς οι Daft Punk σκόπευαν να κυκλοφορήσουν το «Computerized», θα υποθέταμε ότι αυτό όντως είχε φτιαχτεί για να αποτελέσει κομμάτι του σάουντρακ της ταινίας «Tron: Legacy», αφού σ’ αυτό χρησιμοποιούνται samples από το «Son of Flynn», κομμάτι που ακούστηκε στο φιλμ, αλλά μάλλον δεν τους ικανοποίησε και πολύ.
Άλλωστε οι πρώτες μαρτυρίες που αφορούσαν μια συνεργασία του ράπερ με το ντουέτο είχαν γίνει το 2011 από έναν παριζιάνο μπλόγκερ. Την ίδια χρονιά, οι Daft Punk είχαν κυκλοφορήσει το  «Tron: Legacy Reconfigured», μια συλλογή με ρεμίξ  και συνεργασίας με τους Avicii, Paul Oakenfold και M83.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...