Κορέια: «Ο Σάντος είπε ότι θα το πάρει η Πορτογαλία και δεν τον πιστεύαμε»

Δευτέρα 11/07/2016 – 12:10

Ο συντάκτης της πορτογαλικής εφημερίδας «A’ Bola», Μιγκέλ Κορέια σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο Φερνάντο Σάντος είχε εκφράσει την άποψή του πως η Πορτογαλία μπορεί να κατακτήσει το Euro, ωστόσο κανείς δεν τον πίστευε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3:

Για το πως πανηγύρισαν οι Πορτογάλοι την κατάκτηση του Euro: «Ο κόσμος πανηγύρισε στους δρόμους και τώρα ετοιμάζονται να πάνε στο αεροδρόμιο να τους υποδεχθούν το απόγευμα. Ήταν μεγάλη νίκη, η Πορτογαλία έκανε ότι η Ελλάδα το 2004».

Για την δουλειά που κάνει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας: «Η Ομοσπονδία κάνει πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια με τους νεαρούς παίκτες και τώρα ήρθε η κατάκτηση του Eurο. Υπάρχει στην ομάδα ο Ρονάλντο, ο Σάντσες, αλλά και παίκτες που πέρασαν από την Ελλάδα όπως οι Άλβες και Βιεϊρίνια. Όταν κάνεις καλή δουλειά, μια μέρα θα κατακτήσεις το τρόπαιο».

Για τον Φερνάντο Σάντος: «Στις αρχές του Euro, ο Σάντος μας είπε ότι σε μια συνομιλία που είχε με την γυναίκα του της ανέφερε οτι θα επιστρέψει στις 11 Ιουλίου. Όσοι τον άκουσαν γέλασαν και κανείς δεν τον πίστεψε. Εκείνος όμως κατάφερε να πάρει τον τίτλο. Είναι καλός προπονητής, τον βοήθησε η παρουσία του στην Ελλάδα και ποτέ δεν την ξεχνάει».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν πήγε καλά στο τουρνουά, όμως ο Σάντος είχε πει από την αρχή ότι η Πορτογαλία δεν είναι μόνο ο Ρονάλντο και το απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα ο Ρονάλντο περιμένει τις εξετάσεις για να δει τι θα γίνει με τον τραυματισμό του. Πιθανό να μείνει 1-2 μήνες εκτός. Του έλειπε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ήταν κρίμα να μην κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο στην καριέρα του».

Για τον Έντερ: «Την ώρα της αλλαγής είπε του Σάντος ότι εκείνος θα βάλει το γκολ».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...