Κουβέλης: ‘Κάποιοι θέλουν να με βγάλουν από το παιχνίδι”

Κουβέλης: 'Κάποιοι θέλουν να με βγάλουν από το παιχνίδι
«Παρών» στην ενεργό πολιτική δράση δηλώνει ο Φώτης Κουβέλης.
O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ απορρίπτοντας τα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αποκάλυψε ότι ορισμένοι θα τον ήθελαν «εκτός πολιτικού παιχνιδιού».

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ο κ. Κουβέλης λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι μάχιμος πολιτικός, είμαι πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και, όσο οι σύντροφοί μου με εμπιστεύονται, θα παραμένω στην πρώτη γραμμή της πολιτικής και εκλογικής μάχης».

Αναφερόμενος στο Ποτάμι, καταλογίζει στον Στ. Θεοδωράκη νεολαϊκισμό και σκόπιμη ασάφεια, σημειώνοντας ότι «η κοινωνία δεν χρειάζεται αντικομφορμιστές σωτήρες που θα λειτουργήσουν ως μπαλαντέρ μέσα στο κομματικό σκηνικό, αλλά πολιτικές δυνάμεις που θα ξαναδώσουν ψυχή στην πολιτική και ορίζοντα στους δοκιμαζόμενους πολίτες».

Τέλος, υποστηρίζει ότι η Ελιά «εκφράζει μια κεντροαριστερά “γενικών καθηκόντων”, ένα πολιτικό μόρφωμα διατεθειμένο, λόγω της δεσπόζουσας θέσης του σημερινού ΠΑΣΟΚ σε αυτό, να αποδεχθεί συντηρητικές πολιτικές, όπως είναι αυτές που εκφράζει και υλοποιεί η σημερινή δικομματική κυβέρνηση».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...