Κουβέλης: Τα κόμματα δεν λειτουργούν με την αλαζονεία προσωπικών απόψεων

Κουβέλης: Τα κόμματα δεν λειτουργούν με την αλαζονεία προσωπικών απόψεων
Έμμεσο μήνυμα σε Γρηγόρη Ψαριανό (που απουσίαζε και σήμερα), Σπύρο Λυκούδη και τους υπόλοιπους διαφωνούντες απηύθυνε ο Φώτης Κουβέλης, λέγοντας ότι «τα κόμματα δεν μπορούν να λειτουργούν με την αλαζονεία των προσωπικών απόψεων.»

Κατά τη δευτερολογία του στην Κεντρική Επιτροπή σημείωσε ότι δεν εξασφαλίζεται η συλλειτουργία ενός κόμματος με απειλές αποχώρησης και τόνισε ότι δεν επέλεξε ποτέ να αναζητήσει εσωτερικό εχθρό.

Εκτίμησε ότι «όσοι χτυπάνε τη ΔΗΜΑΡ το κάνουν γιατί τους ενδιαφέρουν οι 13 βουλευτές της.»

Ξεκαθάρισε ότι στόχος του δεν είναι να πάρει το κόμμα από το χέρι και να το οδηγήσει προς τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Κεντροαριστερά. «Οι όποιες συνεργασίες της ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να γίνουν από θέση αυτονομίας του κόμματος» διευκρίνισε.

Ο κ. Κουβέλης εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι το 1,2% που έλαβε η ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του κόμματος στην κοινωνία, και τόνισε ότι μπορεί να ανακάμψει, αρκεί να αντιμετωπίσει την παθολογία του κόμματος και της ασάφεια της πολιτικής του.

Εξάλλου, απέκλεισε για άλλη μία φορά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Να μην τεθεί σήμερα σε ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή η παραίτηση του Φώτη Κουβέλη και να συνεχίσει να ηγείται της ΔΗΜΑΡ τουλάχιστον μέχρι το συνέδριο, ζήτησε η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του κόμματος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...