Κουμουτσάκος:Συνειδητή επιλογή Τσίπρα-Καμμένου οι αβάσταχτοι φόροι

images
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β’ Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», ότι είναι επιλογή της Ελληνικής Κυβέρνησης να αυξήσει τους φόρους, δήλωσε τα εξής:
«Τώρα πια το γνωρίζουν όλοι. Δεν υπάρχει πια η παραμικρή αμφιβολία. Οι αβάσταχτοι άμεσοι και έμμεσοι φόροι που θα επιπέσουν σε όλα ανεξαιρέτως τα νοικοκυριά της χώρας καθώς και στην εθνική οικονομία, είναι συνειδητή επιλογή και απόφαση των κυρίων Τσίπρα – Καμμένου.
Δεν τους το επέβαλε κανείς. Δυναμιτίζουν, έτσι, κάθε προοπτική ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Επιλέγουν αυτό που γνωρίζουν. Τη διαιώνιση και την ανακατανομή μιζέριας.
Και όχι αυτό που δεν πιστεύουν και δεν ξέρουν. Δηλαδή την ανάπτυξη, την παραγωγή πλούτου και θέσεων εργασίας, ειδικά για τους νέους που κυρίως, εκείνοι, αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας. Αυτές είναι οι δραματικές συνέπειες όταν η ιδεοληψία συναντά και συνεργάζεται με την ανικανότητα».
ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Κουμουτσάκος:Συνειδητή επιλογή Τσίπρα-Καμμένου οι αβάσταχτοι φόροι appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...