Κουμουτσάκος: Είναι υποχρέωση του Τσίπρα να συναινέσει στην Εξεταστική Επιτροπή

«Αύριο συζητείται στη Βουλή – μετά από μεγάλη καθυστέρηση, για την οποία ευθύνονται τόσο ο Πρόεδρος της Βουλής όσο και ο κ. Τσίπρας – η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που να διερευνήσει τα όσα τραγικά συνέβησαν στον τόπο μας κατά το α’ εξάμηνο του 2015».

Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσακος, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, αναφερόμενος στην πρόταση της Ν.Δ., για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το 2015.

«Και ιδίως την κατάρτιση σχεδίων για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και τις σχετικές αποκαλύψεις Βαρουφάκη, Γκάλμπρεϊθ και άλλων. Αλλά και την πρόκληση δημοψηφίσματος πέντε μέρες μετά την εκπνοή του προγράμματος, με αποτέλεσμα  το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls. Και βέβαια την τεράστια οικονομική ζημιά που προκάλεσαν όλα αυτά, αλλά και γενικότερα οι πολιτικές της Κυβέρνησης στη χώρα και τους Έλληνες φορολογούμενους», πρόσθεσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Όπως ξέρετε, η Νέα Δημοκρατία συναίνεσε στην σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για χρηματοδότηση Κομμάτων και Μ.Μ.Ε. Και αυτό γιατί δεν είχαμε και  δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε», επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Είναι υποχρέωση του κ. Τσίπρα να συναινέσει αύριο στη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής που ζητά η Νέα Δημοκρατία. Είναι ανάγκη ο λαός να μάθει τι ακριβώς έγινε. Θυμίζω μόνο ότι όσες φορές μίλησε για το θέμα αυτό ο κ. Τσίπρας κατέφυγε σε διαφορετικούς και αντιφατικούς ισχυρισμούς.

Εάν δεν συμφωνήσει: Θα αποδείξει στην πράξη ότι φοβάται την αλήθεια.

Εάν δεν συμφωνήσει, θα ομολογήσει συμμετοχή και συνενοχή.

Εάν δεν συμφωνήσει θα επιβεβαιώσει ότι επιδιώκει την συγκάλυψη.

Και αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Η αναζήτηση της αλήθειας δεν σταματά».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...