Κουμουτσάκος: Η χώρα αγγίζει το σημείο μηδέν

Κουμουτσάκος: Η χώρα αγγίζει το σημείο μηδέν

Κατηγορία

christos.papad…
Πέμπτη 25/02/2016 – 13:37

Κουμουτσάκος

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, στην εισαγωγική του τοποθέτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η χώρα αγγίζει το σημείο μηδέν. Το προσφυγικό οδηγείται εκτός ελέγχου. Η πραγματική οικονομία έρημο τοπίο. Η διαπραγμάτευση είναι “κλινικά νεκρή” και η κοινωνία βράζει. Ο κ. Τσίπρας εξελίσσεται σε μοιραίο Πρωθυπουργό για την Ελλάδα. Υβρίζει, πολώνει, ψεύδεται, συκοφαντεί. Το πρωί ζητά συναίνεση και το βράδυ διχάζει», είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σε αντιπαραβολή έφερε την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζει τις πρωτοβουλίες στο μεταναστευτικό, το οποίο θεωρεί ζήτημα τεράστιας εθνικής σημασίας με ευρωπαϊκές και διεθνείς διαστάσεις.

«Αποδεικνύει έμπρακτα μια άλλη αντίληψη για την πολιτική. Μετέχουμε ενεργά για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα. Πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον και το συλλογικό καλό», συνέχισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι στις χθεσινές επικοινωνίες του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα και άλλους πολιτικούς αρχηγούς έθεσε ένα θέμα: το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για το μεταναστευτικό να γίνει πριν τη σύνοδο Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας.

Επίσης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος πρόσθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία συνέστησε ειδική ομάδα διαχείρισης κρίσεων, ότι έχουν γίνει τα πρέποντα διαβήματα, πριν από την κυβέρνηση, τόσο προς την Αυστρία όσο και προς την Τουρκία χθες, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τους 28 πρέσβεις και συμμετείχε με καθαρές, εθνικές θέσεις στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

«Οι πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν, γιατί αυτό επιβάλλει η σοβαρότητα των περιστάσεων», επισήμανε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι σήμερα συνεδριάζει η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, στην οποία πρόεδρος είναι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και θα συζητηθεί η πορεία διαβούλευσης για νέο καταστατικό.

Ακόμα, ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στις 5:30 το απόγευμα θα συναντηθεί με νέους μηχανικούς, στο πλαίσιο των επαφών του με την κοινωνία και αύριο στις 10 το πρωί θα παραχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη, κατά την οποία θα παρουσιαστεί η φιλοσοφία του εγχειρήματος επεξεργασίας του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέλος, ο Γιώργος Κουμουτσάκος είπε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει προσκληθεί και θα μιλήσει στο συνέδριο του Ποταμιού.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...