Κουρουμπλής: «Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα»

«ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»                                                                      

«Αυτή τη στιγμή, όποιος ζητάει εκλογές, δεν αντιλαμβάνεται σε ποια κατάσταση βρίσκεται η χώρα», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Real Fm 97,8.

«Η χώρα για να αντιμετωπίσει αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσει έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα. Το κριτήριο για να κάνει κάποια βήματα μπροστά είναι η πολιτική σταθερότητα. Θεωρώ άτοπο να υπάρχει τέτοιο ζήτημα από οπουδήποτε και να προέρχεται. Και η κυβέρνηση δεν έχει τέτοια πρόθεση. Δεν είναι η λύση αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ερωτηθείς για τις γερμανικές αποζημιώσεις ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε ότι «είναι ένα θέμα που κάθε φορά που αναδεικνύεται γεννά προβληματισμούς και ερωτηματικά, εκείνο που έχει σημασία είναι ότι παραμένει ανοιχτό».

Αναφερόμενος στο προσφυγικό ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είπε ότι «η απόφαση είναι να πάμε σε έναν καταμερισμό του βάρους σε όλους τους δήμους, επιμερίζοντας έτσι το πρόβλημα».

«Δεν συμφωνώ να εξαιρεθεί η Κρήτη, το είπα ευθέως. Η Κρήτη και κάθε μέρος της Ελλάδας έχουν ανάγκη από εργατικά χέρια», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

«Το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό, η Ελλάδα το πλήρωσε επειδή βρέθηκε σε μία γεωστρατηγική σχέση. Το πρόβλημα είναι πανευρωπαϊκό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί», τόνισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...