Κουτσούμπας: Απαράδεκτο να μην έχει ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής

«ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ»                                 

«Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις άλλες εγκληματικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής, κατά συνδικαλιστών, κατά μεταναστών, είναι απαράδεκτο να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δολοφόνοι, όπως και όσοι τους καθοδήγησαν ιδεολογικά, πολιτικά, επιχειρησιακά σ’ αυτές τις δολοφονίες και τις εγκληματικές πράξεις, είναι απαράδεκτο να μην έχει ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής».

Τα παραπάνω τόνισε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του στην αντιφασιστική συναυλία που οργάνωσε η ΚΝΕ.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισήμανε τις «τεράστιες πολιτικές ευθύνες» των κυβερνήσεων «και η σημερινή για τους 20 μήνες που κυβερνά, αλλά και η προηγούμενη για τους αντίστοιχους μήνες που κυβερνούσε, μετά από αυτά τα τραγικά επεισόδια».

«Αυτή τη στιγμή, αυτό που θέλουμε να δώσουμε ως μήνυμα, είναι ότι εξακολουθούν να είναι επίκαιρα τα λόγια του ποιητή Φώντα Λάδη, που τα έκανε τραγούδι ο Θάνος Μικρούτσικος “το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον”», κατέληξε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...