Κουτσούμπας: Κάλπικη η αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Κουτσούμπας: Κάλπικη αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Για κάλπικη αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία, έκανε λόγο στην ομιλία του στη Βουλή, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η κυβέρνηση χαρακτηρίζει ως δήθεν κάθαρση του τηλεοπτικού τοπίου την αμφίβολη αντικατάσταση ορισμένων καναλαρχών από άλλους, που τους έχουν και τους θεωρούν οι ίδιοι, άλλους υπόδικους, άλλους νέους κρατικούς εργολάβους βοσκοτοπίων κλπ, την ίδια στιγμή που η ενημέρωση εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια του κεφαλαίου και εκεί θα μείνει», είπε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Στη συνέχεια, εκτίμησε ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν κάλπικη αντιπαράθεση μεταξύ τους», η οποία «εστιάζεται μόνο στα θέματα διαφθοράς και αποτελεσματικότητας της διαχείρισης».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε για «κοροϊδία της δήθεν δίκαιης ανάπτυξης» και ρώτησε «πώς να μην είναι ευχαριστημένα τα διάφορα γεράκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που σας στηρίζουν σήμερα και βέβαια μετά θα σας πετάξουν ως στημένες λεμονόκουπες;».

Αναφερόμενος στο Ελληνικό ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ σημείωσε ότι η αξιοποίησή του «εντάσσεται σε ένα γενικό σχεδιασμό εν μέσω μεγάλων ανταγωνιστικών σχεδίων των ομίλων. Η προώθηση του σχεδιασμού αυτού ισοδυναμεί με επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα».

«Η κυβέρνηση χαρακτηρίζει ως δήθεν κάθαρση του τηλεοπτικού τοπίου την αμφίβολη αντικατάσταση ορισμένων καναλαρχών από άλλους, που τους έχουν και τους θεωρούν οι ίδιοι, άλλους υπόδικους, άλλους νέους κρατικούς εργολάβους βοσκοτοπίων κλπ, την ίδια στιγμή που η ενημέρωση εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια του κεφαλαίου και εκεί θα μείνει», είπε ακόμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...