Κρίμα -Πέθανε τελικά ο Μηνάς Χατζησάββας

Κρίμα -Πέθανε τελικά ο Μηνάς Χατζησάββας

Πέθανε το βράδυ της Δευτέρας, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν, ο ηθοποιός Μηνάς Χατζησάββας.

Ο γνωστός 67χρονος ηθοποιός, που είχε βεβαρημένο ιστορικό με καρδιολογικά προβλήματα, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού από την περασμένη Δευτέρα, έχοντας υποστεί αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.Ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στις 20:29. Κοντά του βρίσκονταν φίλοι, συγγενείς του και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Μηνάς Χατζησάββας, γεννήθηκε το 1948 στην Αθήνα. Τελείωσε τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1969 και συνέχισε τις σπουδές του στο Παρίσι. Είναι ιδρυτικό Μέλος του Ελεύθερου θεάτρου ενώ από το 1978 ως το 1983 συνεργαζόταν σταθερά με το Εθνικό Θέατρο και από το 1984 ως το 1998 με το Ανοιχτό Θέατρο.

Ο Μηνάς Χατζησάββας, έχει εκδώσει τρεις συλλογές διηγημάτων με τους τίτλους, «Σπέρμα», «Η Χαμένη», «Δύο Σταγόνες Βροχή», χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Πρόδρομος Σαββίδης. Έκτοτε συνεργάστηκε σε σενάρια με το ίδιο ψευδώνυμο και το 1995 τιμήθηκε με το βραβείο σεναρίου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία «Η Ζωή Ενάμισυ χιλιάρικο» της Φ. Σισκοπούλου. Στο θέατρο έχει στο ενεργητικό του πολλούς και σημαντικούς ρόλους από το διεθνές και το εγχώριο ρεπερτόριο. Είχε παίξει στην Επίδαυρο αρκετές φορές και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...