Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μάθαμε από τον τελικό με την Ελλάδα, την Κυριακή θα είναι η πρώτη φορά που η Πορτογαλία θα κατακτήσει ένα μεγάλο τρόπαιο»

20160707090304-2-ronaldo-bo-dao-nha-xu-wales-2-0

Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι επισημαίνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τον κυριακάτικο τελικό του Euro 2016 και φέρνει στο μυαλό του εκείνον του 2004 με την Εθνική μας ομάδα.

«Όλα μπορούν να συμβούν σε έναν τελικό», τονίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο για τον κυριακάτικο τελικό του Euro 2016. Ο πορτογάλος άσος στις δηλώσεις αυτές εκφράσει την αισιοδοξία του ότι παρά τις δυσκολίες η Πορτογαλία θα καταφέρει να πάρει το τρόπαιο απέναντι στην οικοδέσποινα, Γαλλία, παρά το γεγονός ότι αποδέχεται πως το ματς είναι αρκετά δύσκολο.

Από πού όμως προέρχεται αυτή η αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα του Κριστιάνο Ρονάλντο; Όπως ο ίδιος εξηγεί από τον τελικό του 2004 απέναντι στην Εθνική μας ομάδα.

«Πάντα βγάζουμε συμπεράσματα και παίρνουμε μαθήματα από τέτοιες ήττες. Πάντα αποδεχόμαστε καλύτερα ένα αποτέλεσμα τέτοιο όταν κάνουμε λάθη», σχολιάζει ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας ο οποίος επισημαίνει ότι ο χαμένος τελικός με την Ελλάδα δεν του έχει αφήσει μόνο κακές μνήμες. Εξηγεί ότι για εκείνον, σε ηλικία 18 ετών ήταν ένα όνειρο που έπαιξε σε έναν τελικό και λαμβάνοντας υπόψη το ματς αυτό τονίζει:

«Την Κυριακή θα είναι η πρώτη φορά που η Πορτογαλία θα κατακτήσει ένα μεγάλο τρόπαιο».

 

Πηγή : sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...