Κτίριο πρώην ΔΟΥ:Προσπάθειες για ενοικίαση και όχι αγορά- “Πέσαμε σε τοίχο που τον έλεγαν Τερζάκη”

-Απαισιόδοξος ο δήμαρχος απο τις συζητήσεις με Ε.Τ.Α.Δ Α.Ε.

-Δυσκολίες στις επαφές του με τον δ/ντα σύμβουλο για την τύχη του κτιρίου

-Στόχος πλέον η ενοικίαση και όχι η αγορά του 

 


Στην έλλειψη  διαλλακτικότητα του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΤ.Α.Δ. κ.Γιώργου Τερζάκη φαίνεται ότι σκονταύτει η υπόθεση για την μεταφορά της χρήσης με την μορφή της αγοραπωλησίας ή την ενοικίασης του κτιρίου από  τον δήμο Ναυπακτίας,σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου Ναυπακτίας Π.Λουκόπουλου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Ο κ. Λουκόπουλος ανέφερε,ότι σύμφωνα με τη στιχομυθία που αναπτύχθηκε γύρω από τις συζητήσεις του με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας,δεν φάνηκε διατεθειμένος να ξεσπιτώσει την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να έρθει σε χρήση το κτίριο στις υπηρεσίες του δήμου.

-Είστε πιο μάγκες εσείς;

Είστε πιο μάγκες; ¨ -άφησε να εννοηθεί από τα λεγόμενα Τερζάκη-  ως απάντηση στον δήμαρχο,καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο την άλλη υπηρεσία του δημοσίου,η οποία ομολογουμένως ταλαιπωρείται με το κτιριακό της θέμα,χρόνια ολόκληρα.

Από την πλευρά του βεβαίως ο δήμαρχος,αντιπαρέθεσε στον κ.Τερζάκη το πρόβλημα των δικών του υπηρεσιών,που είναι σκόρπιες στην πόλη με ότι αυτό συνεπάγεται σε χρήμα για τον δήμο,αλλά και ταλαιπωρία για τους πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως,φαίνεται ότι η περίπτωση της αγοράς απομακρύνεται,με τις προσπάθειες να επικεντρώνονται στην επινοικίασή του,παρόλες τις πιέσεις που είχαν ασκηθεί κατά το παρελθόν ακόμη και από κυβερνητικούς βουλευτές του νομού για την μεταφορά του κτιρίου στα χέρια του δήμου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...