Κυριάκος Μητσοτάκης: Ζητώ να κριθώ για τη διαδρομή μου κι όχι για το όνομά μου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ζητώ να κριθώ για τη διαδρομή μου κι όχι για το όνομά μου

«Όσο πιο γρήγορα κινηθεί η διαδικασία, τόσο πιο γρήγορα θα ανανεωθεί η Νέα Δημοκρατία», σχολίασε αναφερόμενος στην εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία ο βουλευτής του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, τόνισε ότι χρειάζεται να αλλάξουν πολλά στο κόμμα, ενώ επεσήμανε ότι θέτει υποψηφιότητα γιατί πιστεύει πως έχει το σχέδιο και τη θέληση για να πραγματοποιήσει τις αλλαγές που απαιτούνται.

«Δεν βλέπω κανέναν λόγο γιατί να καθυστερήσει η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, από τη στιγμή που άνοιξε το θέμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης», σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Mega.

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι το όνομα του στα πρώτα του βήματα στην πολιτική αποτέλεσε πλεονέκτημα, ωστόσο τόνισε ότι εν συνεχεία μετατράπηκε σε μειονέκτημα.

«Καταλαβαίνω αυτή την αντίδραση, ότι πολλοί δεν θα με ψηφίσουν λόγω του ονόματός μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ζητώ να κριθώ για τη διαδρομή μου κι όχι για το όνομά μου», πρόσθεσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι δεν συμφωνεί σε όλα με την αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε δεν θα μετατρέψει τις όποιες οικογενειακές διαφωνίες σε δημόσια αντιπαράθεση.

Όπως ανέφερε, επιθυμεί οι πολίτες να συμμετέχουν στη διαδικασία εκλογής γιατί, διευκρίνισε, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αλλάξει από κάτω προς τα πάνω.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι θεωρεί χρέος του να επισκεφθεί τους τέως προέδρους, αναζητώντας τη συμβουλή τους, ενώ ανέφερε ότι θα μιλήσει με ανθρώπους που είναι αποστασιοποιημένοι από την πολιτική και οι οποίοι έχουν γυρίσει την πλάτη στη Νέα Δημοκρατία και το πολιτικό σύστημα.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός υπογράμμισε ότι δεν τον ικανοποιεί το εκλογικό αποτέλεσμα και στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξει σχέδιο για το πώς θα αλλάξει η Νέα Δημοκρατία.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...