Κυριάκος Μητσοτάκης : Με στηρίζει ο πατέρας μου

Κυριάκος Μητσοτάκης : Με στηρίζει ο πατέρας μου

Στην αποκάλυψη ότι η υποψηφιότητα του για την αρχηγία της ΝΔ στηρίζεται από τον επίτιμο πρόεδρο του κόμματος και πατέρα του, προχώρησε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παραδεχόμενος ότι κάποιοι δεν θα τον ψηφίσουν λόγω ονόματος ή εν προκειμένω, λόγω επιθέτου.

Ωστόσο, δήλωσε έτοιμος για τον «πόλεμο» που θα δεχθεί αλλά και για τα χτυπήματα που αναμένονται στη μάχη της διεκδίκησης της θέσης του προέδρου της ΝΔ.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 αναφέρθηκε και στην αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ότι έχουν στενές προσωπικές σχέσεις, μπορεί να συζητούν τα πάντα μαζί, όμως διαφωνούν στο πώς βλέπουν το μέλλον της ΝΔ.
Επίσης, πρότεινε να γίνει και debate ανάμεσα στους υποψήφιους για την αρχηγία του κόμματος, ενώ τόνισε ότι εάν θεωρούσε πως υπήρχε κάποιος καλύτερος υποψήφιος, δεν θα έθετε υποψηφιότητα. «Κατεβαίνω υποψήφιος για να κερδίσω», είπε χαρακτηριστικά.
Για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη υπογράμμισε ότι έκανε μια αξιέπαινη προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα για το κόμμα, στις πρόσφατες εκλογές, δεν ήταν καλό, ενώ σημείωσε ότι όσοι περισσότεροι υποψήφιοι βρεθούν στο δρόμο της διαδοχής, τόσο το καλύτερο.
«Υπάρχουν πολλοί που θα δεν θα με ψηφίσουν λόγω του ονόματός μου», είπε, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του τα χτυπήματα που αναμένεται να δεχθεί, να μην είναι κάτω από τη μέση.
«Η υποψηφιότητάς μου δεν εξαρτάται από το τι θα κάνουν οι άλλοι», δήλωσε οπως γράφει το ethnos.gr και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι νέος ο πρόεδρος της ΝΔ, αρκεί να λέει την αλήθεια.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...