Κωνσταντίνου: “Γι’ αυτό δεν πήγε στη Λίγκα ο Αλαφούζος”

Κωνσταντίνου: "Γι' αυτό δεν πήγε στη Λίγκα ο Αλαφούζος"

Κατηγορία

christos.papad…
Τετάρτη 09/03/2016 – 20:49

Κωνσταντίνου

Για την επεισοδιακή συνεδρίαση της Super League μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος ανέφερε πως «ο Σαββίδης ήταν κύριος» και αποκάλυψε τον λόγο της απουσίας του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος μαζί με την Αθηνά Μπαλωμένου και τον Σταμάτη Γαρρή εκπροσώπησαν το τριφύλλι:.

«Δεν καταλάβαμε το λόγο γιατί κινήθηκε ο Παπαθανασάκης κατά του Θεοδωρίδη. Απλώς επειδή ίσως ο κύριος Παπαθανασάκης δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά αντέδρασε.

Ο κύριος Παπαθανασάκης δεν ζήτησε συγγνώμη από κανέναν όσο ήμουν εκεί», ανέφερε ο Κωνσταντίνου για το επεισόδιο Παπαθανασάκη – Θεοδωρίδη.

«Για να ξαναγίνει το κύπελλο τοποθετήθηκε ο κύριος Σπανός. Ο κύριος Μελισσανίδης είπε να ξαναγίνει το κύπελλο, αλλά είναι άνευ λόγου από τη στιγμή που ο Σαββίδης δεν ξανακατεβαίνει», συνέχισε ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού.

Για τον Ιβάν Σαββίδη, ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού σημείωσε: «Η τοποθέτηση του Σαββίδη ήταν καλή και αιχμηρή και σε άλλο ύφος σε σχέση μ’ αυτούς που τον προσέβαλαν για την καταγωγή του. Ήταν κύριος. Κόσμιος αλλά καυστικός πολύ. Πιστεύω πήγαν για να τον προκαλέσουν. Υπάρχει ένας σεβασμός από τον κύριο Σαββίδη στον Σάββα αλλά στον κύριο Γιαννίκο ήταν πολύ καυστικός. Το ίδιο και ο Μελισσανίδης».

Για την απουσία του Αλαφούζου, ο Κωνσταντίνου ανέφερε: «Στον κύριο Αλαφούζο προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας με τον πατέρα του. Ναι πρώτα είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού, αλλά μετά προέκυψε το θέμα με τον πατέρα του».

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...