Κωνσταντινόπουλος: Ο Παπανδρέου να αναλάβει τις ευθύνες του

Κωνσταντινόπουλος: Ο Παπανδρέου να αναλάβει τις ευθύνες του
Αιχμηρή κριτική στον Γ. Παπανδρέου για την στάση του τον τελευταίο καιρό άσκησε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλος.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε για τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου ότι «υπήρξε κάτι με ιδιαίτερο συμβολισμό», δηλαδή η επιλογή του πρώην πρωθυπουργού να πάει στην παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Κοππά, με την παρουσία του κ. Κουβέλη, προσθέτοντας ότι θα προτιμούσε να πάει σε μια εκδήλωση της Ελιάς.

«Πολύ σωστά λέει ο κ. Παπανδρέου, διότι δεν δέχθηκε υποδείξεις από κανέναν. Έχουν κάνει κακό στην πορεία της παράταξης όλα αυτά τα εσωτερικά ζητήματα που δεν οδηγούν πουθενά. Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και δεν θα του υποδείξω βέβαια εγώ τι να κάνει», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Για τις δηλώσεις Βενιζέλου σχετικά με τις ευρωεκλογές και το μέλλον της κυβέρνησης ο κ. Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε ότι «αν αύριο δεν πάει καλά η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά, που μας ενδιαφέρει εμάς, στις εκλογές, ή αν το άθροισμα π.χ. της κυβέρνησης είναι πιο χαμηλό από του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση θα πέσει.

«Λέω ένα απλό παράδειγμα. Σε κάθε περίπτωση, αν το άθροισμα των δύο κομμάτων είναι μικρότερο από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει κάποιος που θα πει ότι προχωράμε; Πώς θα πει προχωράμε και πού;

Εάν ήμασταν σε ένα ευρωπαϊκό κράτος, οι ευρωεκλογές θα ήταν ευρωεκλογές. Δυστυχώς, όμως, τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...