Κόβει την ανάσα η μεγαλύτερη συγκέντρωση ελικοπτέρων

Κόβει την ανάσα η μεγαλύτερη συγκέντρωση ελικοπτέρων

Κατηγορία

kchalkiadakis
Δευτέρα 25/04/2016 – 20:59

Κόβει την ανάσα η μεγαλύτερη συγκέντρωση ελικοπτέρων

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ                                                                   

Εντυπωσιάζει η μεγαλειώδης συγκέντρωση και πτήση σε σχηματισμό ελιπτέρων στην ιστορία των Αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Στο πρώτο μέρος του βίντεο βλέπουμε 32 ΟΗ-54D Kiowa Warriors, τα οποία όχι μόνο απογειώνονται μαζί σε ένα εντυπωσιακό από κάθε άποψη θέαμα, αλλά καταφέρνουν να πετούν σε άψογο σχηματισμό πάνω από την βάση Fort Bragg. 

Στο δεύτερο μέρος του βίντεο παρακολουθούμε 14 Απάτσι να απογειώνονται συγχρονισμένα από την βάση της Εθνοφυλακής McEntire στο Fort Stewart της Georgia για την ετήσια εκπαίδευσή τους σε συνθήκες μαζικών επιθετικών ενεργειών. Ενώ στο τρίτο μέρος του βίντεο βλέπουμε έναν μαζικό σχηματισμό CH053E Super Stalion, τα οποία κάνουν υπερπτήσεις κάπου πάνω από το San Diego.

To εξαιρετικής ποιότητας βίντεο καταγράφει εξαιρετικά τη μοναδική αυτή συγκέντρωση ελικοπτέρων, τα οποία έχουν το δικό τους φανατικό κοινό σε όλο τον πλανήτη. Πολύ δε περισσότερο όταν έχουμε να κάνουμε με τα πιο εξελιγμένα από αυτά και μάλιστα όχι σε πολεμικές φάσεις, αλλά σε κατάσταση επίδειξης των πτητικών (και όχι μόνο) δυνατοτήτων τους.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...