Κόλλησαν στο “μηδέν” στην Τρίπολη

Κόλλησαν στο "μηδέν" στην Τρίπολη

Κατηγορία

kchalkiadakis
Δευτέρα 07/03/2016 – 22:06

Κόλλησαν στο "μηδέν" στην Τρίπολη

Ο Αστέρας και η ΑΕΚ αγωνίστηκαν συντηρητικά στην Τρίπολη και φυσιολογικά αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική.

Το ματς είχε ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και ουσιαστικά, οι γκολκίπερ κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μακρινά σουτ και στατικές φάσεις, διότι οι πολυπρόσωπες άμυνες δεν επέτρεψαν στους επιτιθέμενους να βγουν σε συνθήκες τετ α τετ.

To παιχνίδι άρχισε με τις δύο ομάδες να παίζουν επιφυλακτικά, αποφεύγοντας τα ρίσκα, ωστόσο μετά την πάροδο του 10λεπτου, η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άρχισε να πιέζει την εστία του Αστέρα.

Η ΑΕΚ απείλησε στο 20′, όταν ένα σουτ του Λαμπρόπουλου από το ημικύκλιο απέκρουσε στη γωνία του ο Μπαντής. Η ΑΕΚ ήταν πιο επιθετική, αλλά την ίδια στιγμή ο Αστέρας κυνηγούσε το γκολ στις αντεπιθέσεις.

Το σκηνικό διατηρήθηκε το ίδιο, η ΑΕΚ δεν είχε τελική προσπάθεια, με εξαίρεση μία εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα στο 34′, που πέρασε απ’ όλους και απέκρουσε ο Μπαντής.

Ο Αστέρας ανέβασε την απόδοση του στο τελευταίο δεκάλεπτο, ισορρόπησε στη μεσαία γραμμή και περιόρισε την κατοχή της μπάλας από την ΑΕΚ, όμως οι δύο αντίπαλοι είχαν αποτελεσματική ανασταλτική λειτουργία.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως το πρώτο, με τις δύο ομάδες να επιχειρούν να ελέγξουν τη μεσαία γραμμή, αλλά τα λάθη ήταν αλλεπάλληλα και εκατέρωθεν. Σταδιακά, ο Αστέρας υπερείχε, αλλά το πρώτο σουτ άνηκε στην ΑΕΚ με τον Βάργκας στο 60′ να αστοχεί. Η μεγάλη στιγμή του γηπεδούχου σημειώθηκε στο 67, όταν ο Λούι έκανε τη σέντρα, ο Μπαρόχα απέκρουσε ασταθώς, ο Μπερτόλιο σούταρε, αλλά ο Λαμπρόπουλος έσωσε λίγο πριν τη γραμμή.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Λούι μπήκε στην περιοχή και σούταρε ψηλά άουτ, ενώ η πίεση συνεχίστηκε από τους μεσοεπιθετικούς του Αστέρα, αφού οι αμυνόμενοι αδυνατούσαν να απομακρύνουν σωστά. Δύο σουτ του Μπερτόλιο και του Δημούτσου ήταν άστοχα και χρειάστηκε να φτάσει το 78′, για να απειλήσει η ΑΕΚ με ένα μακρινό σουτ του Σιμόες.

Ο Πορτογάλος παραλίγο να σκοράρει στο 80′, όταν βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή από εκτέλεση φάουλ του Μπουονανότε, όμως η κεφαλιά του ήταν η χειρότερη δυνατή. Αλλά ούτε και η τρίτη του Σιμόες ήταν φαρμακερή, αφού ο Μπαντής απέκρουσε δύσκολα στη γωνία του το σουτ του έκανε

Ο Μπερτόλιο σούταρε στο 85′, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Τζιμπούρ με δεύτερη κίτρινη (απόλυτα σωστή) στο 92′, ενώ μετά τη λήξη του σημειώθηκε μία αψιμαχία ανάμεσα στον Ιγκλέσιας και τον Λαμπρόπουλο.

Αστέρας: Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης (81′ Χαμντανί), Μπερτόλιο, Δημούτσος, Φερνάντες (64′ Τσάβες), Ιωαννίδης (58′ Μάσα).

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον (49′ Τζιμπούρ), Βάργκας, Μπαρμπόσα (64′ Μπουονανότε), Κορδέρο (73′ Τζανετόπουλος), Αραβίδης.

Πηγή: Ο Φιλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...