Κόντρα Κεγκέρογλου – Βούτση για τις συντάξεις των βουλευτών

Κόντρα Κεγκέρογλου – Βούτση για τις συντάξεις των βουλευτών

Κατηγορία

christos.papad…
Πέμπτη 21/04/2016 – 17:07

Κόντρα Κεγκέρογλου - Βούτση για τις συντάξεις των βουλευτών

Κόντρα ξέσπασε νωρίτερα στη Βουλή, όταν ο Πρόεδρος του κοινοβουλίου, Νίκος Βούτσης, πήρε τον λόγο για να μιλήσει για τις συντάξεις των βουλευτών.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κάλεσε όλα τα κόμματα να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα και υποστήριξε ότι τόσο το ΚΚΕ, όσο και ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, έχουν πολύ μικρό αριθμό βουλευτών προ του 2012. Απεναντίας, τόνισε ότι ο μέγιστος αριθμός αυτών των βουλευτών προέρχονται από τα άλλα κόμματα.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου από την Δημοκρατική Συμπαράταξη αντέδρασε λέγοντας του «σταμάτα πια», ενώ ο Νίκος Βούτσης του απάντησε: «Σηκώνομαι να σας υπερασπίσω το παρελθόν σας και την πορεία σας την μεταπολιτευτική».

Τι είπε ο Αμυράς στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

«Είπε ο κ. Φάμελλος ότι δεν τιμώ την κοινοβουλευτική διαδικασία γιατί μετά από επτά-οκτώ ώρες νίκησε η ανάγκη μου να πάω στην τουαλέτα παρά να τον ακούσω, διότι δεν φημίζεται και για τα ωραία που λέει, για να με κρατήσει», είπε ο Γιώργος Αμυράς απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν τιμά την κοινοβουλευτική διαδικασία που η κυβέρνηση δεν απαντά στις ερωτήσεις, που οι υπουργοί σας δεν εμφανίζονται και που εσείς- βουλευτές και υπουργοί- φέρνετε βροχή τις τροπολογίες, ενώ την ίδια ώρα πίνετε καφέ στο καφενείο. Πολλά καφεδάκια πίνετε. Να περνάτε περισσότερο χρόνο σε αυτή την αίθουσα», ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...