Κύπελλο Φωκίδας: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Απόλλων Ευπαλίου

Απολλων Ευπαλίου – Α.Σ.Τ. Ερατεινή 8-0

Ο  Απόλλων Ευπαλίου δεν δυσκολεύτηκε το περασμένο Σάββατο  στο γήπεδο Μαλαμάτων να ξεπεράσει  το εμπόδιο της  Α.Σ.Τ. Ερατεινής την οποία συνέτριψε με το εντυπωσιακό 8-0. Η ομάδα του Λ. Λουκόπουλου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έχοντας σε μεγάλη  μέρα τους αδελφούς Φλέγγα που πέτυχαν τα 7 από τα 8 γκολ της ομάδας τους μετέτρεψαν από το πρώτο ημίχρονο την αναμέτρηση σε υγιεινό περίπατο. Τρία γκολ πέτυχε για τον Απόλλωνα ο Χρήστος Φλέγγας [39΄, 50΄, 55΄], από δύο ο Γιάννης Φλέγγας [8΄, 35΄] και ο Γιώργος Φλέγγας [4΄, 41΄] και ένα ο Κώστας Κωνσταντίνου 69΄.

Απολλων Ευπαλιου:  (Λ. Λουκόπουλος):  Χασαπογιάννης, Τσιριμώκος, Ζέκας Κ, Ζέρβας Κ., Κοντός, Ζέρβας Γ., Αθανασοπουλος Β. (53΄ Μαχαίρας), Φλέγγας Γ., Φλέγγας Χ. (60΄ Σερεντέλλος), Αθανασόπουλος Γ., Φλέγγας Ι. (63΄ Κωνσταντίνου Κ.).

Το απόγευμα του Σαββάτου στις  15.30 ο Απόλλων Ευπαλίου θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου , έχοντας ωστόσο πολύ πιο δύσκολο έργο αυτή τη φορά,  αφού θα υποδεχθεί στο γήπεδο Μαλαμάτων τον πολύ ισχυρό φέτος Αμφισσαϊκό, που απέκλεισε στον πρώτο γύρο με το εξίσου εντυπωσιακό σκορ 8-3 εκτός έδρας τον Ανδρούτσο Γραβιάς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...