Κύπρος: Αρχισαν να πέφτουν βόμβες για τα στημένα παιχνίδια

Κύπρος: Αρχισαν να πέφτουν βόμβες για τα στημένα παιχνίδια
Οι καταγγελίες για στημένους αγώνες στο Κυπριακό Πρωτάθλημα, έφεραν συλλήψεις και ακολούθησαν απειλές. Τώρα άρχισαν και οι βομβιστικές επιθέσεις με στόχο διαιτητές με το μήνυμα να κλείσουν το στόμα τους.

Το «μήνυμα» εστάλη με μια βόμβα στο σπίτι της μητέρας του διαιτητή Θωμά Μούσκου στη Λεμεσό. Η έκρηξη προκάλεσε αναστάτωση και υλικές ζημιές. Η αστυνομία εκτιμά ότι η βόμβα τοποθετήθηκε στο σπίτι της μητέρας του διαιτητή αφού το σπίτι του Θωμά Μούσκου ήταν υπό παρακολούθηση λόγω των απειλών που είχε δεχθεί.

Λόγω της βομβιστικής επίθεσης το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου αποφάσισε αποχή από όλους τους αγώνες για μια εβδομάδα.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου καταδικάζει για ακόμη μια φορά και με τον πιο έντονο τρόπο «την άνανδρη και παράνομη πράξη των νυκτοβατών».

«Η χθεσινή ενέργεια των παρανόμων έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων γεγονότων και είναι καιρός η Αστυνομία αυτή την φορά να μην αρκεστεί μόνον στα λόγια, όπως είχε κάνει και στις προηγούμενες βομβιστικές επιθέσεις, και να διερευνήσει σε βάθος τη νέα βομβιστική επίθεση και επιτέλους να δούμε κάποιο αποτέλεσμα», αναφέρει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...