Κύπρος: Αστυνομική επιχείρηση για την σύλληψη Βούλγαρων και Ρουμάνων «μπράβων»

Κύπρος: Αστυνομική επιχείρηση για την σύλληψη Βούλγαρων και Ρουμάνων «μπράβων»
Συνολικά συνελήφθησαν στην περιοχή Λάρνακας 8 άτομα και οι περισσότεροι εξ αυτών φορτώθηκαν σε αεροπλάνα και απελάθηκαν
Επιχείρηση-σκούπα για σύλληψη και άμεση απέλαση εισαγόμενων Βούλγαρων και Ρουμάνων “μπράβων” στη Κύπρο πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο η Κυπριακή αστυνομία.

Συνολικά συνελήφθησαν στην περιοχή Λάρνακας 8 άτομα και οι περισσότεροι εξ αυτών φορτώθηκαν σε αεροπλάνα και απελάθηκαν. Ταυτόχρονα τα ονόματα τους τέθηκαν στον κατάλογο όσων απαγορεύεται η είσοδος στο κυπριακό έδαφος.

Η αστυνομία είχε εντοπίσει τους 8 αλλοδαπούς μετά από καταγγελίες πολιτών για ξυλοδαρμούς και εκβιασμούς. Πρόκειται για άτομα με πλούσιο ποινικό μητρώο στις χώρες τους, οι οποίοι έρχονται στη Κύπρο και εργοδοτούνται σε νυκτερινά κέντρα και αναλαμβάνουν για λογαριασμό του κυπριακού υποκόσμου συμβόλαια είσπραξης χρημάτων από τοκογλυφία και εκβιασμούς με άσκηση βίας. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι “απόφοιτοι” γυμναστηρίων σωματικής διάπλασης και στην κατοχή τους βρέθηκαν ρόπαλα , σιδερογροθιές κλπ.

Οργανωμένες ομάδες του κυπριακού υποκόσμου προσλαμβάνουν κοινοτικούς “μπράβους” για να αποφεύγουν τις νομικές περιπέτειες αφού οι ξένοι είναι “αναλώσιμοι” και σύντομα αυτοί που απελάθηκαν θα αντικατασταθούν από άλλους.

ΚΥΠΡΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...