Κύπρος: Κάποιοι επιθυμούν το φυσικό αφανισμό μου, λέει ο βοηθός γενικός εισαγγελέας

Κύπρος: Κάποιοι επιθυμούν το φυσικό αφανισμό μου, λέει ο βοηθός γενικός εισαγγελέας
Ο Κύπριος βοηθός γενικός εισαγγελέας Ρίκος Ερωτοκρίτου ανέφερε πως κάποιοι επιδιώκουν τον αφανισμό του, τόσο ως αξιωματούχου του κράτους όσο και ως φυσικής ύπαρξης. Ο κ. Ερωτοκρίτου δίνει από το πρωί κατάθεση στο αρχηγείο αστυνομίας και όπως ο ίδιος έχει δηλώσει καταγγέλλει τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη για στάση που υποδηλοί δεκασμό και χρηματισμό.

Ισχυρίζεται ότι έχει γίνει στόχος της μοχθηρίας ανθρώπων που ενοχλήθηκαν από τις προσπάθειες του για τιμωρία όσων ευθύνονται για την κατάρρευση της Κυπριακής Οικονομίας.

Σε σχέση με την ποινική δίωξη εναντίον του για δεκασμό και χρηματισμό, δηλώνει ότι είναι αθώος και αυτό θα αποδειχθεί στο Κακουργιοδικείο.

Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα είναι ο χειρισμός υπόθεσης ρωσικής εταιρείας με τεράστια κεφάλαια. Ο κ. Ερωτοκρίτου κατηγορείται ότι άσκησε ποινικές διώξεις ευνοώντας την μία πλευρά της αντιδίκιας για την εταιρεία και τον δικηγόρο τους Π. Νεοκλέους και ο γενικός εισαγγελέας, σύμφωνα με τον κ. Ερωτοκρίτου, πρέπει να λογοδοτήσει γιατί ανέστειλε τις ποινικές διώξεις μετά από τηλεφώνημα του δικηγόρου Πάμπου Ιωαννίδη που εκπροσωπεί την άλλη πλευρά των διαδίκων.

Ο Κύπριος Πρόεδρος εμμέσως έχει ταχθεί στη πλευρά του κ. Ερωτοκρίτου ερχόμενος σε δημόσια σκληρή αντιπαράθεση με το γενικό εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...