Κ.Καρακώστας:Βαρύ το φορτίο της έκθεσης από τον Δήμο-Να περάσει σε εξειδικευμένους-Να γίνουν μόνιμες εγκαταστάσεις στους εργοταξιακούς

Ενδιαφέρουσα και πέρα από τα αίτια και τους λόγους που οδήγησαν στην ματαίωση της 3ης έκθεσης εναλλακτικού τουρισμού Νostos expo κρίθηκε η τοποθέτηση του αντιδημάρχου Κ.Καρακώστα στο προχθεσινό συμβούλιο του δήμου Ναυπακτίας.

Ο κ. Καρακώστας διατύπωσε την άποψη ότι το εγχείρημα της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου με πρωτεργάτη τον Γ.Σύψα προκειμένου να προβάλει τον εναλλακτικό τουρισμό της χώρας μέσα από μια πρωτοποριακή έκθεση στη Ναύπακτο “αποδείχτηκε τελικά βαρύ φορτίο για τον δήμο”.

Δεν είναι δυνατόν-είπε- η τουριστική προβολή του εναλλακτικού τουρισμού μιας χώρας,να σηκώνεται από έναν μόνο δήμο.Πρότεινε η έκθεση να περάσει σε εξειδικευμένα χέρια,σε φορείς του κράτους,όπως το υπουργείο πολιτισμού και ο ΕΟΤ ή η Helexpo, που διαθέτου την ανάλογη τεχνογνωσία στη διοργάνωση και υλοποίση εκθέσεων.Αυτό βεβαίως προϋποθέτει και υλικοτεχνική υποδομή,κάτι που μπορούμε να δούμε στους εργοταξιακούς χώρους του Αντιρρίου με την κατασκευή μόνιμης εγκατάστασης εκθεσιακού κέντρου.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...